Το Gmail είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για Android και είναι η πιο διαδεδομένη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κόσμο. Αν και η εφαρμογή παρέχει όλες τις επιλογές που θα χρειαζόταν κανείς από μια εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στερείται ενός βασικού χαρακτηριστικού που θα έπρεπε να διαθέτει από την πρώτη μέρα.

Η εφαρμογή Gmail δεν διέθετε την επιλογή “Επιλογή όλων” και έπρεπε να επιλέγετε χειροκίνητα κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα προς ένα, εάν επιθυμούσατε να διαγράψετε, να αρχειοθετήσετε ή να κατηγοριοποιήσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ευτυχώς, αυτό αλλάζει, καθώς κυκλοφορεί μια νέα ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής Gmail για Android φέρνοντας την “Επιλογή όλων” και προσφέροντας καλύτερη διαχείριση των email. Σύμφωνα με αναφορές, πολλοί χρήστες εντόπισαν το κουμπί “Επιλογή όλων” στις εκδόσεις v2023.11.12.586837719 και v2023.11.26.586591930. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το κουμπί είναι διαθέσιμο τουλάχιστον στην έκδοση v2023.11.26.586591930 που τρέχουν όλες οι συσκευές μας.

Gmail Select All

Αυτή η λειτουργία ήταν επί μακρόν ζητούμενο από τους χρήστες του Gmail και, τελικά, είναι διαθέσιμη για όλους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε παρατεταμένα ένα email, ή να πατήσετε στο avatar του αποστολέα, για να επιλέξετε ένα μεμονωμένο email. Μετά θα δείτε την “Επιλογή όλων” στην κορυφή της λίστας. Πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν επιλέγει όλα τα μηνύματα, αλλά όλα μόνο αυτά της τρέχουσας σελίδας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.