Τα προϊόντα της Apple συνεργάζονται πολύ καλά μεταξύ τους, αρκεί να μένεις στο οικοσύστημα της Apple. Τώρα θα έχουμε ένα ακόμα παράδειγμα της καλής συνεργασίας, με τους χρήστες να μπορούν να επωφεληθούν από αυτή. Η Apple θέλει να ενσωματώσει κάμερες υπέρυθρων στα AirPods μέχρι το 2026. Αυτές οι κάμερες, θα βοηθάνε τα ακουστικά στην καλύτερη ενσωμάτωση του Spatial Audio (χωρικού ήχου) στα ακουστικά.

Σύμφωνα με τον πολύ αξιόπιστο αναλυτή Ming-Chi Kuo, η Apple θα μπορέσει να ενσωματώσει αυτές τις υπέρυθρες κάμερες στα AirPods μέχρι το 2026. Αυτές οι κάμερες θα φέρουν αλλαγή στα AirPods, ενώ θα ενισχύσει το Spatial Audio σε συνδυασμό με το Vision Pro. Οι κάμερες θα παρακολουθούν με ακρίβεια τις κινήσεις του κεφαλιού μας, βελτιώνοντας την ακρίβεια.

«Τα νέα AirPods αναμένεται να χρησιμοποιηθούν με Vision Pro και μελλοντικά ακουστικά της Apple για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήστη του χωρικού ήχου και να ενισχύσουν το χωρικό υπολογιστικό οικοσύστημα. Για παράδειγμα, όταν ένας χρήστης παρακολουθεί ένα βίντεο με το Vision Pro και φοράει αυτά τα νέα AirPods, εάν οι χρήστες στρέφουν το κεφάλι τους για να κοιτάξουν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, η πηγή ήχου προς αυτήν την κατεύθυνση μπορεί να τονιστεί για να βελτιώσει τη χωρική εμπειρία ήχου/υπολογισμού.»

AirPods κάμερες

Πέρα από την βελτίωση στο Spatial Audio, οι νέες κάμερες στα ακουστικά θα επιτρέπουν τον χειρισμό των συσκευών με χειρονομίες. Αυτό θα προσφέρει τον έλεγχο πολυμέσων χωρίς να αγγίζουμε τα AirPods. Η Apple έχει ήδη καταθέσει τις σχετικές πατέντες για παρόμοιες λειτουργίες, οπότε είναι εύλογο να πιστεύουμε πως θα έρθει στα AirPods.

Γιατί λείπουν 10 μέρες από τον Οκτώβριο του 1582 στο τηλέφωνό σας;

Με βάση την έκθεση, η Foxconn θα μπορεί να παρέχει στην Apple 18-20 εκατομμύρια κάμερες IR ετησίως. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία από το Κουπερτίνο μπορεί να κατασκευάσει όχι περισσότερα από 10 εκατομμύρια AirPods εξοπλισμένα με κάμερα το 2026.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.