Η Samsung εισήγαγε την Galaxy AI με το Galaxy S24. Προσφέρει πληθώρα AI εργαλείων στα Samsung Galay smartphones, όπως περιλήψεις ιστοσελίδων, μεταφράσεις κειμένου και ήχου από τη μια γλώσσα στην άλλη σε πραγματικό χρόνο όπως και επεξεργασία φωτογραφία.

Συναγερμός για την πειρατεία για Cosmote TV και Nova!

Όταν η Samsung είχε διαθέσει τα Galaxy AI χαρακτηριστικά, είχε αναφέρει ότι οι χρήστες θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν δωρεάν μέχρι το 2025, κάτι που έδειχνε ότι θα ξεκινούσε να τα χρεώνει από το 2026 και μετά. Η εταιρεία, πλέον με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, υπενθυμίζει τους χρήστες για το εν λόγω χρονοδιάγραμμα.

Η Samsung δημοσίευσε ένα επίσημο δελτίο τύπου στο οποίο ανακοίνωσε ότι άνοιξε επτά Galaxy Experience Spaces σε όλο τον κόσμο για να δείξει τις δυνατότητες της Galaxy AI. Και φυσικά στις υποσημειώσεις αναφέρει ότι τα χαρακτηριστικά θα είναι δωρεάν μέχρι το 2025 στις υποστηριζόμενες Samsung Galaxy συσκευές.

Θα πάθεις πλάκα με το πόσες προμήθειες γλιτώνεις με Revolut σε σχέση με Ελληνική Τράπεζα

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι πλήθος ψηφιακών βοηθών και AI λύσεων έφθασαν δωρεάν, ωστόσο στη συνέχεια ο κόσμο κλήθηκε να πληρώσει premium εκδόσεις αυτών, όπως τα Gemini Advanced, Copilot Plus και ChatGPT Plus.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.