Με συνέπειες για τον κλάδο των της αθλητικής βιομηχανίας, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου οι τηλεοπτικές εταιρείες Cosmote TV, Nova και άλλες οι οποίες βρίσκονται μπροστά στο μεγάλο πρόβλημα της πειρατείας, λόγω των μεγάλων κεφαλαίων που έχουν επενδύσει στην απόκτηση δικαιωμάτων σημαντικών διοργανώσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τέλος στο αφορολόγητο για αγορές από Shein, AliExpress και Temu: Αυτές είναι όλες οι αλλαγές

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα typologies.gr:

Συγκεκριμένα, ενώ οι διατάξεις για την αυτόματη παύση της παράνομης διακίνησης του περιεχομένου από τις ιστοσελίδες και την ταυτόχρονη επιβολή σοβαρών διοικητικών κυρώσεων στους χρήστες έχουν συζητηθεί από το 2023, έως σήμερα, στα τέλη του α’ εξαμήνου του 2024, η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει στην κατάθεσή τους στη Βουλή.

Αυτό συμβαίνει διότι, παρά τις απώλειες που έχουν τα συνδρομητικά δίκτυα και το Ελληνικό Δημόσιο, η κυβέρνηση φοβάται ότι, αν συγκρουστεί με τους χρήστες- κατόχους του πειρατικού περιεχομένου, θα υποστεί εκλογικές απώλειες. Το υπουργείο Πολιτισμού μεταθέτει διαρκώς, σε συνεργασία με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την κατάθεση των διατάξεων, παρά το γεγονός ότι η ΕΛΑΣ έχει κάνει σημαντικές επιτυχίες, με τη σύλληψη συμμοριών και την απόκτηση καταλόγων με τους χρήστες των παράνομων τηλεοπτικών υπηρεσιών.

Θα πάθεις πλάκα με το πόσες προμήθειες γλιτώνεις με Revolut σε σχέση με Ελληνική Τράπεζα

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να φτιάξουν την τιμολογιακή τους πολιτική ώστε να είναι προσιτή στον κόσμο!!! Έτσι δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν την πειρατεία!!!!!

  2. Ποιός θα αγόραζε το προϊόν που προσφέρουν οι δύο κλέφτες, ακόμα και αν δεν υπήρχε η “πειρατεία”; Θα είχαν περισσότερες συνδρομές; Όχι!!!

  3. Νά κατεβάσουν τίς τιμές και οι δύο για νά είναι προσιτές.Αυτοι βλέπω τίς ανεβάζουν.Ετσι θά χτυπήσουν την πειρατεία??. Μια παροιμία λέει,”ή φτηνια τρώει τόν παρά””.
    Ας πάψουν νά κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και όλο γκρινιάζουν.

  4. Προτειμω να μη δω ποτε ποδοσφαιρο, μπασκετ κλπ παρα να τα ακουμπαω σ’αυτους τους κλεφταραδες των συνδρομητικων. Να ριξουν τις τιμες αν θελουν. Απατεωνες.

  5. Πρώτον να πάνε οι εταιρείες να πληρώσουν τους συνδρομητές που άλλο ίντερνετ πληρώνουν και άλλο τους δίνουν πολύ πιο χαμηλό, πληρώνεις για 24 και σου δίνουν τρία πληρώνεις 50άρα και σου δίνουν 15…όσο για τα κανάλια ας τα κλείσουν, σε ένα πρωτάθλημα της πλάκας κλεψιάς και απατεωνιάς πρέπει να πληρώσεις στα δύο κανάλια. 100€ γιατί έχουν μοιρασμένες της ομάδας, ας μην δω ποτέ ελληνικό πρωτάθλημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.