Σε μια νέα εποχή περνούν οι τράπεζες προσφέροντας στους καταθέτες πελάτες τους πακέτα υπηρεσιών όπως αυτά που συναντάμε στη σταθερή και κινητή τηλεφωνία, ανάλογα με τη χρήση που πραγματοποιούν οι πελάτες τους. Η Eurobank είναι μια από τις τράπεζες η οποία έχει εισέλθει στο συνδρομητικό μοντέλο, διαθέτοντας όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το newmoney πάνω από 1 εκ. πελάτες ως βασικούς συνδρομητές.

Όλα τα Samsung smartphones με την πιο γρήγορη φόρτιση

Η τράπεζα διαθέτει αυτή τη στιγμής τέσσερα συνδρομητικά πακέτα My Advantage Blue – Silver – Gold – Platinum. Οι πελάτες της τράπεζας δηλαδή που διατηρούν αυτή τη στιγμή λογαριασμό στη Eurobank, κλήθηκαν να επιλέξουν αν αυτός θα γίνει πληρωμών, με αποτέλεσμα να πρέπει να πληρώνουν κάθε μήνα συνδρομή, ή αν θα παραμείνει αποταμιευτικός, χωρίς ωστόσο να έχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών.

Αν πάρουμε για παράδειγμα το βασικό πρόγραμμα, ο χρήστης καλείται να πληρώσει 0.60 λεπτά ανά μήνα και προσφέρει έκδοση και πενταετή ανανέωση χρεωστικής κάρτας με δυνατότητα σύνδεσης στα ψηφιακά πορτοφόλια, πρόσβαση στο πρόγραμμα €πιστροφή, αποστολές ως 500 ευρώ μέσω IRIs μια πάγια εντολή.

Cosmote: Έτσι μπορείς να έχεις 200GB κάθε μήνα και έτσι απεριόριστο χωρίς συμβόλαια

Πάντως η Eurobank σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα, επισημαίνει ότι τα συνδρομητικά πακέτα είναι πιο συμφέροντα για τον πελάτη πόσο μάλλον όταν αν κάποιος θέλει να πληρώσει τους πάγιους λογαριασμούς ενός νοικοκυριού το μήνα θα κληθεί να καταβάλλει από 0.15 – 1.20 ευρώ ανά συναλλαγή μέσω ebanking.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι το μοντέλο Eurobank θα υιοθετηθεί από το σύνολο του τραπεζικού τομέα στην Ελλάδα σταδιακά.

Δείτε τον Άρη να βιώνει ένα global σέλας για πρώτη φορά (πραγματικό video)

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. ΜΑΚΡΙΑ!!!!
  ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ
  Perishop.
  ΟΛΟΙ ΑΦΑΝΤΟΙ!!!!
  ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.
  Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΙΝΕ:62230 ΣΤΙΣ 14/ΜΑΡΤΙΟΥ/2024.
  ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.