Η Nova πριν από μερικές ημέρες αν θυμάστε είχε ανακοινώσει την υπηρεσία Nova 5G Home Internet η οποία προσφέρει απεριόριστο internet στο σπίτι με ταχύτητες ως 100Mbps download και 10Mbps upload μέσω του δικτύου κινητής.  Πλέον ανέβασε και τις τιμές με ΕΟΝ.

Αλλά δυστυχώς επειδή κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος με την ποσότητα των δεδομένων που σου επιτρέπει να καταναλώσεις, δεν σου το προτείνουμε. Και θα εξηγήσουμε αναλυτικά το σκεπτικό μας.

Σημαντική ενημέρωση για απάτη με το νέο design της Τράπεζας Πειραιώς (screenshot)

Επικεφαλής καταστήματος Nova μας ανέφερε ότι έχει περιορισμό όγκου και στη συνέχεια πέφτει στα 10Mbps. Από την άλλη η Nova στον επίσημο τιμοκατάλογο δεν αναφέρει κάπου ότι έχει περιορισμό όγκου, αλλά αντίθετα το γράφει ως απεριόριστο internet.  Βέβαια, είναι από παντού καλυμμένη αναφέροντας τα εξής: Η εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε τυπογραφικό λάθος του τιμοκαταλόγου & διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμοκαταλόγου χωρίς προειδοποίηση

Ποια είναι η σκέψη η δική μας. Καταρχάς ακόμη και στη 5G έκδοση αναφέρει ταχύτητες περιορισμένες δηλαδή 100Mbps /10Mbps. Το να έχει και περιορισμό όγκου είναι too much ακόμη και για τα δεδομένα της Nova. Επιπλέον το EON, τουλάχιστον όπως έλεγαν οι ίδιοι θέλει 50Mbps για να λειτουργήσει σωστά. Για τους λόγους αυτούς κρατάμε μια μικρή ελπίδα να είναι πραγματικά απεριόριστο και απλά να μην γνωρίζουν οι υπάλληλοι τι αναφέρουν.

Οι τιμές:

Nova 5G Home internet με EON στα 32 ευρώ το μήνα

Nova 5G Home internet με EON+ στα 46 ευρώ το μήνα

Θα λάβει το Xiaomi smartphone σου το Android 15; Ο πιο απλός τρόπος να το διαπιστώσεις

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.