Ήταν αυτή εδώ η ιστοσελίδα που πρότεινε σε πολλούς από εσάς να μεταβείτε στο Home Internet 4G ή Home Internet 5G, τα νέα προγράμματα της Nova που υπόσχονται απεριόριστη πρόσβαση στο internet με ταχύτητες 50 και 100Mbps αντίστοιχα μέσω δικτύου κινητής, κάνοντάς τα ουσιαστικά διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα.

Και όμως μπορείς να έχεις το σταθερό σου στο κινητό σου – Αυτός είναι ο τρόπος

Ωστόσο όμως τα καταστήματα έχουν ενημέρωση ότι η ταχύτητα πέφτει στα 2Mbps μετά την κατανάλωση των 200GB.

Μετά από δική μας πίεση καταφέραμε να ανεβάσουμε την ταχύτητα στα 10 Mbps μετά τα 200GB, καθώς δεν μπορούσε να ο χρήστης να κάνει τίποτα με τα 2Mbps και δεν μπορούσαμε να το πουλήσουμε στον πελάτη. 

Αυτό μας είπε χαρακτηριστικά επικεφαλής καταστήματος Nova.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι οι προηγούμενες εκδόσεις των προγραμμάτων όντως είχαν περιορισμό ταχύτητας, στο 4G έπεφτε στα 6Mbps, στο 5G έπεφτε στα 12Mbps.

Αυτό είναι το πιο φθηνό με όλα απεριόριστα πρόγραμμα κινητής στην Ελλάδα

Το περίεργο όμως είναι ότι στο επίσημο τιμοκατάλογο της Nova δεν αναφέρεται κάποιου είδους περιορισμός και πόσο μάλλον όταν στο πίνακα αναφέρει χρήση internet Απεριόριστη ο πελάτης θα πιστέψει ότι όντως είναι απεριόριστο. Μάλιστα είναι και παράνομο αν το συμβόλαιο δεν αναφέρει κάτι για περιορισμό ταχύτητας και αυτός όντως εφαρμόζεται.

Ο τιμοκατάλογος είναι διαθέσιμος εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.