Το Starlink είναι το πρώτο και μεγαλύτερο σύμπλεγμα δορυφόρων στον κόσμο που χρησιμοποιεί τη χαμηλή τροχιά γύρω από τη Γη για την παροχή ευρυζωνικού ίντερνετ, ικανού να υποστηρίζει streaming, online gaming, βιντεοκλήσεις και πολλά άλλα.

Revolut: Ο απόλυτος καταθετικός λογαριασμός με 3.22% επιτόκιο! Και Δωρεάν κάρτα

Αξιοποιώντας προηγμένους δορυφόρους και εξοπλισμό χρήστη σε συνδυασμό με τη βαθιά εμπειρία της SpaceX τόσο με τα διαστημικά σκάφη όσο και με τις λειτουργίες σε τροχιά, το Starlink παρέχει ίντερνετ με υψηλές ταχύτητες και χαμηλούς χρόνους αναμονής σε χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, έχουν δημιουργηθεί στα social media αρκετές κοινότητες Starlink που στόχο έχουν να βοηθήσουν τους συνδρομητές της υπηρεσίας. Η υπηρεσία γνωρίζει συνεχώς άνθηση μεταξύ των Ελλήνων χρηστών και έχει εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό εναλλακτικό τρόπο πρόσβασης στο internet σε σχέση με τους παραδοσιακούς παρόχους τηλεφωνίας και internet.

Σε αυτό βοηθούν και οι ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στις οποίες έχει πέσει ο εξοπλισμός. Συγκεκριμένα, μόλις 225 ευρώ αν επιλέξεις να τον αγοράσεις, ενώ το πάγιο της υπηρεσίας κάθε μήνα έχει 40 ευρώ μόνο. Δεν έχεις χρήματα να αγοράσεις τον εξοπλισμό; Μπορείς να επιλέξεις την ενοικίασή του με μόλις 55 ευρώ το μήνα, δηλαδή 40 ευρώ η υπηρεσία και 15 η ενοικίαση εξοπλισμού

Αυτό είναι το ψηφιακό ευρώ: Πως λειτουργεί και οι επιπτώσεις στο τραπεζικό σύστημα

Τέλος, δες εδώ τις ταχύτητες του Starlink σε αυτόν τον χάρτη σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας. Απλά επιλέγεις πάνω εκεί που λέει Διαθεσιμότητα ταχύτητα λήψης, ταχύτητα αποστολής ή χρόνος καθυστέρησης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πω πω… Δεν θα έλεγα όχι αν το ping ήταν κάτω από 10ms σταθερά… Αλλά σκέφτομαι ότι μας “καίνε” όλο και περισσότερο στην ακτινοβολία… Προβλέπω να πετυχαίνουν τη μείωση του πληθυσμού που θέλουν και με τις καρκινογόνες ακτινοβολίες του Ελον πέραν του συστήματος α-υγειας και φολίων- εμβολίων φαρμάκων και ιών του Μπιλ… Όλα καλά λοιπόν!!!! Όλοι οι “μεγάλοι” “επενδύουν” στο “καλό” μας!!!! Χαχαχαχαχα!!!!

  2. Με 40-50ms latency (σύμφωνα με το official map της υπηρεσιας) δε θα το έλεγα κατάλληλο για online gaming. Μην αναπαράγετε ότι διαβάζεται σε marketing brochures. Προσθέστε αλλά τόσα και για το άλλο άκρο της ζεύξης και πάμε στα 100! Απαγορευτικό. Surfing, streaming μόνο. Video conf μόνο αν δεν μιλάμε για cross regional. Και είναι και 2 φορές πιο ακριβό από τα σάπια αλλά πιο με πολύ μικρότερο latency FTTH των Ελλήνων απατεώνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.