Ας υποθέσουμε ότι έχεις κάποια χρήματα στην άκρη και θέλεις να παίρνουν ένα επιτόκιο. Μπορείς να αξιοποιήσεις τον καταθετικό λογαριασμό της Revolut από 3.22% επιτόκιο. H αλήθεια είναι ότι το επιτόκιο διαμορφώνεται σε 3.22% στο Plus πακέτο που έχουμε εγγραφεί και 3.67% στο Premium, ενώ ακόμη μεγαλύτερα είναι στο Metal και στο Ultra. Εν ολίγοις είναι ο απόλυτος καταθετικός λογαριασμός της Revolut.

Αυτό είναι το ψηφιακό ευρώ: Πως λειτουργεί και οι επιπτώσεις στο τραπεζικό σύστημα

Παρέχει ασφάλεια μέχρι 22.000 ευρώ και το βασικότερο όλων είναι ότι τα χρήματά του είναι άμεσα διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή εσύ τα θελήσεις χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό. Παράλληλα, δεν έχει ελάχιστο ποσό κατάθεσης και σίγουρα τέτοιο επιτόκιο και για μικρά ποσά είναι δύσκολο να βρεις σε οποιαδήποτε Ελληνική τράπεζα.

Παράλληλα, αν εγγραφείς στο Plus πακέτο θα σου δώσει την χρεωστική κάρτα δωρεάν χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις τα έξδοα αποστολής της κάρτας που είναι κάπου στα 6-7 ευρώ, αντίθετα αγοράζεις το συνδρομητικό πακέτο με 3.49 ευρώ / ανά μήνα και έχεις δωρεάν αναλήψεις ως 200 ευρώ κάθε μήνα και το επιτόκιο που αναφέραμε στο καταθετικό σου λογαριασμό. Τα χρήματα του Flecible λογαριασμού είναι επενδεδυμένα σε αμοιβαία κεφάλαια χαμηλού ρίσκου, τα εξηγεί η Revolut αναλυτικά στην εφαρμογή της.

Τέλος δεν στέλνει δεδομένα στην εφορία για τις συναλλαγές που κάνεις μέσω αυτής. Για να μετρήσουν δηλαδή οι δαπάνες στο αφορολόγητο θα πρέπει να τις περάσεις χεροκίνητα στη δήλωσή σου. Κάνε εγγραφή στη Revolut εδώ

Το άρθρο δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Καλησπέρα.
  Για να καταλάβω, αλλάζω το πρόγραμμα μου από βασικό σε Plus, και αυτόματα, χωρίς κάποια άλλη ενέργεια, τα χρήματα μου θα τοκίζονται με 3.22%;

 2. Με λίγο ψάξιμο την βρήκα την άκρη.
  Η απορία που έχω τώρα είναι αν αυτά τα χρήματα είναι διαθέσιμα και στην κάρτα ή θα πρέπει να τα κάνω ανάληψη για να μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε κάποια αγορά;

 3. Παίρνεις 3,22% επιτόκιο κάθε μήνα όπως λέει;Δηλαδή αν βάλω μέσα 100€ κάθε μήνα θα παίρνω 3,22€;

  • Όλα τα επιτόκια που αναφέρονται ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ είναι ετησιοποιημμενα και συνήθως μικτά, δηλαδή προ ΦΟΡΩΝ εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό για τους φόρους. Να λέει για παράδειγμα :”καθαρό επιτόκιο πελάτη μετά τους φόρους Χ,ΧΧ%”

 4. @Βασίλειος ναι, τόσο στο Plus πακέτο που έχω. Είχα δοκιμάσει 200 ευρώ και πίστωνε κάθε μέρα 1 λεπτό του ευρώ αν θυμαμαι καλα.

 5. @Θοδωρής δεν είναι διαθέσιμα στην κάρτα. Θα πρέπει να τα κάνεις ανάληψη για να μπορέσεις να τα χρησιμοποιήσεις με την κάρτα.

 6. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει, αλλά η ενότητα «Ευέλικτος Λογαριασμός» έχει εξαφανιστεί από την εφαρμογή της Revolut και μαζί και τα χρήματα που έχω καταθέσει.

 7. Το θέμα με τον «Ευέλικτο Λογαριασμό», λύθηκε. Το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί από την beta έκδοση της εφαρμογής, την οποία απεγκατέστησα και στη συνέχεια εγκατέστησα την σταθερή έκδοση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.