Η αντιμετώπιση συσκευών που εκρήγνυνται ή παίρνουν φωτιά δεν είναι καθόλου διασκεδαστική. Η Anker, μια δημοφιλής μάρκα ηλεκτρονικών ειδών, εξέδωσε ανακλήσεις για τρία από τα προϊόντα της λόγω πιθανών κινδύνων πυρκαγιάς. Ανακαλούνται το 321 Power Bank, το ηχείο Soundcore A3102, και το ηχείο Ankerwork A3302 Speakerphone.

Η Anker δήλωσε σε δελτίο τύπου ότι το 321 Power Bank ανακαλείται εθελοντικά λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος. Η μπαταρία ιόντων λιθίου σε αυτό το power bank μπορεί να υπερθερμανθεί, προκαλώντας το λιώσιμο του πλαστικού και την έκλυση καπνού, γεγονός που ενέχει κίνδυνο πυρκαγιάς. Παρόλο που επηρεάζεται μόνο ένας περιορισμένος αριθμός μονάδων που έχουν παραχθεί μετά τον Μάρτιο του 2023, η Anker ανακαλεί όλες τις μονάδες ως προληπτικό μέτρο ασφαλείας.

Για να συμμετάσχουν στην ανάκληση, οι κάτοχοι του 321 Power Bank μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Anker για λεπτομερείς οδηγίες. Αναζητήστε την ετικέτα «Anker 321 Power Bank (PowerCore 5K, Black), Model: A1112» στο κάτω μέρος της συσκευής σας για να δείτε αν έχετε το επηρεαζόμενο μοντέλο. Είναι σημαντικό να απενεργοποιήσετε αμέσως τις επηρεαζόμενες μονάδες και να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών για οδηγίες αντικατάστασης.

Εκτός από την ανάκληση του power bank, έχουν επίσης εκδοθεί ανακλήσεις για τα Soundcore A3102 και Ankerwork A3302 Speakerphone λόγω παρόμοιων ανησυχιών για την ασφάλεια. Η σωστή απόρριψη αυτών των ανακληθέντων προϊόντων είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή περιβαλλοντικών ζημιών και κινδύνων πυρκαγιάς. Ο ιστότοπος της Anker παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πού μπορείτε να μεταφέρετε αυτά τα προϊόντα για σωστή απόρριψη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.