Η δημοφιλής εταιρεία κατασκευής αξεσουάρ φόρτισης USB, η Anker,  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ένα νέο αξεσουάρ για την κάμερα του iPhone. Είναι ένα LED flash που συνδέεται με το iPhone 11 μέσω του Lightning connector. Το νέο gadget της Anker επιβεβαιώνει το report του 9to5mac από νωρίτερα φέτος, όσον αφορά τα επερχόμενα flash αξεσουάρ που θα φέρουν την πιστοποίηση Made for iPhone της Apple. Φαίνεται ότι η Anker έχει ένα, αν όχι το πρώτο από τέτοιου είδους αξεσουάρ στην αγορά.

Να σημειωθεί ότι υπήρχαν τέτοια gadgets και παλαιότερα, αλλά δεν έφεραν την πιστοποίηση Made for iPhone της Apple. Η πιστοποίηση σηματοδοτεί το καλύτερο integration με το native hardware και software του iPhone, όπως συμβαίνει με το ενσωματωμένο flash και το stock camera app.

H Anker επισημαίνει ότι το νέο προϊόν της θα είναι διαθέσιμο τον επόμενο μήνα από το website της και από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Amazon. Κοστίζει 49.99 δολάρια, και έχει σχεδιαστεί να είναι ένα native προϊόν, επομένως τα iPhone 11 και iPhone 11 Pro  θα το αναγνωρίζουν και θα μπορούν να το εκκινούν μέσα από το κύριο camera app όπως και από τρίτα. Παρουσιάζει τέσσερις φορές την φωτεινότητα του ενσωματωμένου flash.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.