Μετά τις διαφημίσεις που “την λένε” στην Apple η Samsung αποφάσισε να κινηθεί αλλιώς και να προσπαθήσει να προσελκύσει τους λάτρες του Harry Potter και γενικότερα του κινηματογράφου. Αυτό το κάνει μέσα από την νέα της διαφήμιση για την κορεάτικη αγορά. Το όνομα της διαφήμισης; Sorry Potter! (Θυμίζει λίγο τίτλο επιθεώρησης αλλα τέλος πάντων)

Sorry Potter

Το διαφημιστικό ονομάζεται Sorry Potter και αναφέρεται σε ένα νεαρή, εκκολαπτόμενη μάγισσα. Ο νεαρή φοιτεί σε μια σχολή μαγείας σαν το Hogwarts και τυχαίνει να είναι και λιγάκι Samsung Fangirl.

Όταν την σηκώνει ο καθηγητής της να κάνει επίδειξη των ικανοτήτων της, εκείνη βγάζει το Galaxy S4 και κάνει τα μαγικά της μέσω της συσκευής, με τις Smart Λειτουργίες φυσικά.

Έτσι λοιπόν με το Galaxy S4 να της παρέχει την απαραίτητη μαγεία, η μικρή μάγισσα, παίζει μουσική, τσεκάρει τον καιρό και φυσικά όλα αυτά με τις κινήσεις των χεριών της και την φωνή της, χωρίς να πιάσει την συσκευή στα χέρια της.

Στο τέλος της διαφήμισης έχουμε και αναφορά στην Ζωή του Πι αλλά μην σας τα πούμε και όλα, δείτε το βίντεο και πείτε μας την γνώμη σας!
 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.