Η Cosmote αναβαθμίζει το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και μόλις δημοσίευσε την εν λόγω ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των τηλεπικοινωνιακών υποδομών σε όλη τη χώρα, με διαρκή έμφαση στην παροχή υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας υψηλής ποιότητας, η ΟΤΕ ΑΕ ανακοινώνει ότι από τα τέλη Ιουνίου 2024 έχει ξεκινήσει την αναβάθμιση του δικτύου και των παρεχόμενων υπηρεσιών τηλεφωνίας.

Cosmote: Το ένα από τα μόλις 3 καλύτερα δίκτυα κινητής παγκοσμίως!

Αναλυτικότερα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που καταργούνται είναι η “Αφύπνιση” και η “Ολοκλήρωση Κλήσης σε κατειλημμένη σύνδεση”.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες που επηρεάζονται είναι:

 • Το πακέτο υπηρεσιών “Μη Χάνεις Κλήση” λόγω της κατάργησης της επιμέρους υπηρεσίας
  “Ολοκλήρωση κλήσης σε κατειλημμένη σύνδεση”
 • Η υπηρεσία “Εκτροπή κλήσης” (Άμεση, Έμμεση, Σε Κατειλημμένο) εμπλουτίζεται με τη δυνατότητα εκτροπής σε Διεθνείς προορισμούς.
 • Για τις υπηρεσίες “Φραγή εξερχομένων κλήσεων” και “Επιλεκτική φραγή εξερχομένων κλήσεων” και συγκεκριμένα το περιεχόμενο των κατηγοριών φραγής 02, 07 και 12 θα απελευθερώνουν τις κλήσεις προς Εθνικά Σταθερά.
 • Η υπηρεσία “Ταχεία κλήση» θα υποστηρίζει έως και 32 τηλεφωνικούς αριθμούς, με αρίθμηση 00-32.
 • Το “COSMOTE Home Telephony Εξοχικό ΣΚ” θα ενεργοποιείται / “ανοίγει” την Παρασκευή 00:01 (αντί 12:00) για τα Σαββατοκύριακα του έτους.
 • Οι υπηρεσίες MSN και Συνοπτικής Σύνδεσης είναι πλέον ασύμβατες μεταξύ τους.
 • Τέλος, όσοι συνδρομητές που διαθέτουν ή θα ενεργοποιούν την υπηρεσία “Αναγνώριση κλήσης» θα ενεργοποιείται στην τηλεφωνική τους γραμμή και η δυνατότητα να βλέπουν στην οθόνη τους τον αριθμό που έχουν συνδεθεί και συνομιλούν.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ομαλότερη μετάβαση και ορθή λειτουργία της σύνδεσής τους, οι συνδρομητές μας μπορούν να επικοινωνούν με το 13888 για οικιακούς πελάτες και 13818 για εταιρικούς πελάτες (ατελώς για συνδρομητές ΟΤΕ) για να λάβουν την ενημέρωση που χρειάζονται. Περισσότερες πληροφορίες στο www.cosmote.gr, στο 13888 ή στο Δίκτυο Καταστημάτων COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ρε μας περνάτε για πρόβατα;
  Κάντε μια βόλτα με το τρένο Αθήνα Χαλκίδα να δείτε τα χάλια του δικτύου σας.
  Για να πιάσεις ίντερνετ πρέπει να κάνεις 500 τάματα.
  Και γενικά οι υποδομές είναι για τον παρόντα,οπότε αφήστε τις μ@λ@κιες για κάλυψη σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και παπαριές.

  • Οπτική λέγεται και αναπτύσσεται. Ο χαλκός τι θες να σου κάνει; Ας σταματήσουμε να το παίζουμε έξυπνοι.

 2. Όταν τους παίρνεις τηλέφωνο για χαμηλή ταχύτητα ή άλλο θέμα βλάβης και έρχεται ο τεχνικός, αμέσως σου απαντά: ο χαλκός φταίει.
  Αλήθεια ρε μεγάλε ? Τότε κάτσε σκαβε και φτιάξε το. Δεν μπορεί να έχει κάποιος ταχύτητα 92 στα 100 mbs και όταν γίνεται η αναβάθμιση της γραμμής του σε 200αρα , να πέφτει στα 56, 58 mbs ! Και να έρχεται ο τεχνικός και να λέει ότι η γραμμή σου δεν σηκώνει 100αρα ! Και πως είχα 92 στα 100 ?
  Αποκλείεται λέει. Θα την γυρίσουμε σε 50αρα.
  Όταν του λες ότι με 50αρα, θα έχω 50 ή θα πέσω στα 25 , αυτός λέει σίγουρα θα έχεις 50. Απαντάς τότε, μην πειράξεις τίποτα γιατί δεν σας πιστεύω και άσε την 100αρα, έστω και αν φτάνω μόνο 58 . Απλό είναι. Μοιράζουν την 200αρα σε 4 , 50αρες και εξυπηρετούν περισσότερους πελάτες, αντί να αλλάξουν ΚΑΦΑΟ και να αυξήσουν τις γραμμές.

  • Αυτό που λες ότι μοιράζουν την 200 σε 4 50 είναι εντελώς επιστημονική φαντασία.Καλο είναι ότι ακούμε ,η ότι διαβάζουμε στο νετ ,να το κοιτάμε λίγο παραπέρα

  • Να φτιάξεις τι στον χαλκό;;; Σαν να ζητάς επειδή έχει ζέστη ο ήλιος να πάει πιο πέρα. Ίδια λογική κυριολεκτικά.
   Σου έχω την λύση. Να μετακομίσεις κοντύτερα σε κέντρο του ΟΤΕ, ώστε να μην υπάρχει η απόσταση του χαλκού. (sic)
   Ή ακόμα καλύτερα, πλήρωσε να πας σε FTTH.

 3. Γραμμή από Μ@€)ι τραβάει και χαλκό έτσι ήταν κάποτε ο Μαρσαλ που τραβούσε της Φριδερικης το …. Τώρα δεν έχουμε καράβι δεν έχουμε μ…. Μόνο ταιλορ έχουμε … τι να τραβήξει αυτός

 4. Πουλάτε στα καταστήματα σας το Realme 12 Pro 5G χωρίς να καλύπτεται όμως ακόμα την συσκευή με δίκτυο 5G.

 5. Στην άνω τούμπα Θεσσαλονίκης πάντως δεν πιάνεις σήμα να τηλεφωνησεις, βγαίνεις στο μπαλκόνι και ψάχνεις! Για να πάρεις, γιατί όταν σε παίρνουν νομίζουν ότι δεν το σηκώνεις! Απαράδεκτο!

 6. Κοροϊδεύουν τον κόσμο , το σήμα στην περιοχή μου Θρακομακεδόνες είναι άθλιο έως ανύπαρκτο , γραμμή για μεταφορα τηλεφώνου δεν έχουν και γενικά νομίζω ότι ζούμε σε μια μπανανία που κανένας δεν τους ελέγχει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.