Η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει την επόμενη γενιά των foldable smartphones, smartwatches, και tablets, σε ένα τεράστιο event που θα πραγματοποιηθεί τέλη Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου. Μεταξύ άλλων, στο Unpacked event θα δούμε το Samsung Galaxy Z Flip 5 και το Galaxy Z Fold 5.

Έχουν διαρρεύσει πολλά και για τα δύο smartphones, για την ακρίβεια ξέρουμε ήδη σχεδόν τα πάντα. Τώρα, ο γνωστός και έγκυρος leaker και insider της βιομηχανίας Ross Young αναφέρθηκε στα χρώματα που θα κυκλοφορήσουν τα δύο αναδιπλούμενα τηλέφωνα.

Το Samsung Galaxy Z Flip 5 θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα τουλάχιστον χρώματα, το Blue, το Green, το Yellow, και το Platinum. Πρόκειται για αποχρώσεις που δεν έχουμε συνηθίσει από την εταιρεία σε τέτοια τηλέφωνα. Μαζί θα είναι διαθέσιμες οι Beige, Gray, Light Green, και Light Pink αποχρώσεις.

Η Samsung αλλάζει χρωματική παλέτα και αυτό θα επηρεάσει και το Galaxy Z Fold 5. Το bookstyle foldable smartphone θα κυκλοφορήσει σε Blue και Platinum, μαζί με τα Beige, Black, και Light Blue.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.