Έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη μπαταρία του Samsung Galaxy Z Flip 5. Το επερχόμενο foldable smartphone δεν θα δανειστεί τις μπαταρίες του από το Galaxy Z Flip 4, αλλά ενδέχεται να μην φέρει και σημαντική αναβάθμιση. Επιπλέον, από ό,τι φαίνεται, οποιοδήποτε πιθανό κέρδος στην αυτονομία του μπορεί να εξαρτάται κυρίως από τον Snapdragon 8 Gen 2.

Τον περασμένο μήνα μάθαμε δύο ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τη μπαταρία του Galaxy Z Flip 5. Πρώτον, οι νεότερες μπαταρίες που χρησιμοποιεί διαθέτουν pull tabs, γεγονός που διευκολύνει την αντικατάστασή τους. Δεν θα είναι πλέον ισχυρά στερεωμένες στη θέση τους, χωρίς έναν βολικό τρόπο για να αφαιρούνται σχετικά εύκολα από το τηλέφωνο.

Η δεύτερη μεγάλη αλλαγή είναι ότι η δευτερεύουσα μπαταρία του Samsung Galaxy Z Flip 5 έχει χαμηλότερη ονομαστική χωρητικότητα από τη δευτερεύουσα του Z Flip 4. Τώρα, προέκυψαν περισσότερες λεπτομέρειες που μας δίνουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη διπλή μπαταρία του επερχόμενου clamshell foldable smartphone.

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η μικρότερη μπαταρία του Galaxy Z Flip 5, με κωδικό προϊόντος EB-BF731ABY, έχει ονομαστική χωρητικότητα 971mAh. Επιπλέον, η μεγαλύτερη μπαταρία, με κωδικό μοντέλου EB-BF733ABY, έχει ονομαστική χωρητικότητα 2.620mAh. Αυτό δείχνει ότι η συνολική ονομαστική χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 3.591mAh.

Το Galaxy Z Flip 4 έχει παρόμοια συνολική ονομαστική χωρητικότητα μπαταρίας 3.595mAh, αλλά κατανέμεται διαφορετικά μεταξύ των δύο μονάδων. Η μικρότερη μπαταρία είναι μεγαλύτερη στα 1.040mAh, ενώ η μεγάλη μπαταρία είναι ελαφρώς μικρότερη με ονομαστική χωρητικότητα 2.555mAh. Βέβαια, το Samsung Galaxy Z Flip 5 μάλλον θα έχει τυπική χωρητικότητα 3.700mAh, όπως και το Z Flip 4.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, οποιοδήποτε κέρδος δούμε στην αυτονομία του Galaxy Z Flip 5 θα είναι πιθανότατα αποτέλεσμα του νεότερου chipset Snapdragon 8 Gen 2 (for Galaxy) και της βελτιστοποίησης που έχει γίνει. Η Samsung φημολογείται ότι σχεδιάζει να παρουσιάσει το Galaxy Z Flip 5 νωρίτερα από το συνηθισμένο, στα τέλη Ιουλίου και όχι στις αρχές Αυγούστου. Οπότε, θα μάθουμε σύντομα τι ισχύει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.