Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung θα προβεί στα επίσημα αποκαλυπτήρια των Samsung Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Flip 5 στις 26 Ιουλίου με τις πωλήσεις να ξεκινούν στις 11 Αυγούστου. Όλα αυτά, σύμφωνα με το κορεατικό μέσο ενημέρωσης  Chosun Media.

samsung galaxy z flip 5

Η ιστοσελίδα επισημαίνει ακόμη ότι η Samsung θα διεξάγει το Unpacked event στη Σεούλ αυτή τη φορά αντί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παράλληλα, αναφέρεται ότι ο λόγος που προβαίνει νωρίτερα στην ανακοίνωση των αναδιπλούμενων συσκευών, είναι τα προβλήματα του τμήματος ημιαγωγών.

Η διάθεση των αναδιπλούμενων Galaxy Fold 5 και Galaxy Flip 5 νωρίτερα από το σύνηθες, έχει σαν σκοπό να βοηθήσει την εταιρεία να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος μεταξύ των αναδιπλούμενων και της σειράς iPhone 15 της Apple, ώστε να πουλήσει περισσότερες μονάδες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.