Μπορεί να έχουν διαρρεύσει σχεδόν τα πάντα για τα επερχόμενα Samsung Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν τα leaks. Αντιθέτως, όσο πλησιάζουμε στο λανσάρισμα τους, τα leaks θα αυξάνονται όλο και πιο πολύ.

Σύμφωνα με τον Ross Young, τον γνωστό αναλυτή της βιομηχανίας οθονών, το Galaxy Z Fold 5 θα έχει 6.6 ιντσών εξωτερική οθόνη και το Galaxy Z Flip 5 θα διαθέτει 3.8 ιντσών εξωτερική οθόνη – πολύ μεγαλύτερη από αυτή του προκατόχου του.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο γνωστός και έγκυρος leaker Ice Universe διαφωνεί με αυτό. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι είναι 100% βέβαιος ότι το Samsung Galaxy Z Fold 5 έχει 6.2 ιντσών εξωτερική οθόνη και 7.6 ιντσών εσωτερική οθόνη.

Από την άλλη, και σύμφωνα πάντα με τον leaker, το Galaxy Z Flip 5 θα έχει 3.4 ιντσών εξωτερική οθόνη, δηλαδή 0.4 ίντσες μικρότερη από αυτή που αναφέρει ο Ross Young, και 6.7 ιντσών εσωτερική οθόνη. Τις πληροφορίες του Ice Universe επιβεβαιώνει και ο Yogesh Brar.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.