Οι φήμες για τα επερχόμενα foldable smartphones της Samsung έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες, ενώ αυξάνονται διαρκώς καθώς πλησιάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση τους. Μάλιστα, κατά καιρούς έχουμε δει ορισμένες αναφορές που δεν φαίνονται τόσο ρεαλιστικές. Όπως για παράδειγμα ότι το Samsung Galaxy Z Fold 5 θα έχει 108MP κύρια κάμερα.

Επιπλέον, κάποιες αναφορές λένε ότι το foldable smartphone θα προσφέρει εξαιρετικά βελτιωμένη φωτογραφία, θα έχει μειωμένο βάρος, και υποδοχή για το S Pen. Η τρίτη πληροφορία έχει ήδη διαψευσθεί, ενώ πλέον είναι δεδομένο πως το επερχόμενο αναδιπλούμενο τηλέφωνο θα είναι αρκετά πιο ελαφρύ, κυρίως λόγο του νέου waterdrop μεντεσέ.

Τι παίζει με τις κάμερες; Σύμφωνα με γνωστό και έγκυρο leaker / tipster, το Samsung Galaxy Z Fold 5 θα έχει 50MP κύρια, 12MP ultrawide, και 10MP τηλεφακό. Οπότε, θα έχει ίδιο σύστημα με τον προκάτοχο του, αλλά νέους αισθητήρες. Η πηγή αναφέρει επίσης ότι το Galaxy Z Flip 5 θα έχει διπλό σύστημα με 12MP κύρια και ultrawide, όπως ο προκάτοχος του, με νέους αισθητήρες.

Για μία ακόμα φορά, λάβαμε επιβεβαίωση ότι τελικά τα δύο foldable smartphones θα έχουν βελτιωμένο μεντεσέ, μεγαλύτερες εξωτερικές οθόνες, και θα χρησιμοποιούν τον Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.