Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του clamshell smartphone της Samsung είναι η μικρή εξωτερική οθόνη. Αυτό όμως θα αλλάξει με το Samsung Galaxy Z Flip 5 που θα έχει εντυπωσιακά μεγαλύτερη οθόνη από τους προκατόχους του.

Έχουμε δει πολλές αναφορές που περιγράφουν την οθόνη του επερχόμενου foldable και renders που δείχνουν πώς θα μπορούσε να είναι. Όμως, κυκλοφόρησε μία εικόνα στην οποία βλέπουμε το πως θα είναι ακριβώς η εξωτερική οθόνη του Galaxy Z Flip 5.

Φαίνεται ότι το Samsung Galaxy Z Flip 5 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, αλλά δεν θα καλύπτει ολόκληρο το εξωτερικό τμήμα του. Επιπλέον, δεν θα έχει δύο punch hole, όπως έδειχνα οι παλαιότερες αναφορές, αλλά ένα γωνιακό “notch” παρόμοιο με εκείνο της εσωτερικής οθόνης του Galaxy Fold.

Samsung Galaxy Z Flip 5 External Screen

Επιπλέον, το Technizo Concept βασίστηκε στις αναφορές και τις φήμες και δημιούργησε ένα εντυπωσιακό πακέτο renders που δείχνουν πώς θα μπορούσε να είναι το επερχόμενο clamshell foldable smartphone. Αν και η εξωτερική οθόνη διαφέρει ελάχιστα ως προ το μέγεθος, το concept είναι πολύ ακριβές. Απολαύστε το!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.