Το περιμέναμε να συμβεί και η ώρα έφτασε. Έχουμε την πρώτη φωτογραφία του Samsung Galaxy S7, τουλάχιστον σύμφωνα με το reviewdao.vn. Η νέα φωτογραφία επιβεβαιώνει αρκετές από τις φήμες που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Η φωτογραφία φαίνεται αρκετά πειστική, με το εξόγκωμα της κάμερας να έχει σχεδόν εξαφανιστεί, κάτι που έχουμε ακούσει ήδη μέσα από διαρροές. To πίσω μέρος της συσκευής φαίνεται πως είναι αρκετά γυαλιστερό, ενώ παρουσιάζει μια πολύ ελαφριά κυρτότητα στο πίσω μέρος. Δεν είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για γυαλί, όμως δεν νομίζουμε να δούμε πισωγύρισμα από την Samsung σε αυτό το θέμα. Το πλαίσιο φαίνεται πως είναι μεταλλικό, ενώ οι μέχρι τώρα φήμες το θέλουν από μαγνήσιο, αντί για αλουμίνιο, ώστε να είναι ακόμα πιο ανθεκτικό.

galaxy-s7-live

Σύμφωνα με την πηγή, η έκδοση του Galaxy S7 με τον Exynos έχει 15% καλύτερες επιδόσεις στην CPU, αλλά και την GPU. Οι δύο εκδόσεις θα έρθουν με υψηλής ποιότητας ήχο DAC (ESS Sable 9018, σαν αυτή του LG V10). Στο θέμα της μπαταρίας η σειρά Galaxy S αποκτά την αυτονομία της σειράς Galaxy Note, αλλά με αρκετές βελτιώσεις, αφού θα βλέπουμε την συσκευή να φορτίζει από το 0% μέχρι το 80%, σε 30 λεπτά μόνο.

Η πηγή της διαρροής αναφέρει και πάλι την αδιαβροχοποίηση, όπως επίσης και την κάμερα των 12MP, με διάφραγμα f/1.7. Τιμολογιακά θα το δούμε στα 16.49 εκατομμύρια dong ($740), ενώ το S7 Edge στα 19.9 εκατομμύρια ($890), τουλάχιστον στο Βιετνάμ. Θα το δούμε να κυκλοφορούν στο Βιετνάμ στις 18 Μαρτίου, οπότε περιμένουμε εκείνη την περίοδο να δούμε και την παγκόσμια κυκλοφορία του. Οι προηγούμενες φήμες θέλουν το Galaxy S7 να κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 11 Μαρτίου.

Πως σας φαίνεται το Galaxy S7 όπως το βλέπουμε στην φωτογραφία; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!

Πηγή | Via

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Και μένα μου αρέσει πιο πολύ το s6 να σημειώσω ότι το έχω εδώ και 2 μηνες και είναι γουρούνι σε όλα του δεν έχει κολλήσει ποτέ είναι από άλλο γαλαξία και στο μπλε τοπαζ που το είναι είναι αστέρι

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ