Με μόλις δύο εβδομάδες να απομένουν μέχρι η Samsung παρουσιάσει επίσημα το Galaxy S7, όλο και περισσότερες διαρροές μας προσφέρουν νέες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη ναυαρχίδα. Ο Ρώσος blogger, Eldar Murtazin, δημοσίευσε σήμερα μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για την αυτονομία της συσκευής, λέγοντας ότι το Galaxy S7 μπορεί να μείνει ανοιχτό έως και δύο ημέρες συνεχούς χρήσης με μία μόνο φόρτιση.

Ο Murtazin, ο οποίος αποκάλυψε πρόσφατα τα πάντα για την συσκευή, είχε πει πως η μπαταρία του Galaxy S7 είναι ικανή να διαρκέσει έως και 17 ώρες αναπαραγωγής βίντεο με την οθόνη στο 100% της φωτεινότητας. Σήμερα όμως δημοσίευσε screenshots που προέρχονται από την dual SIM έκδοση του Galaxy S7 και δήλωσε στο Twitter ότι η συσκευή έμεινε ανοιχτή με δύο ημέρες χρήσης με φωτεινότητα 75% στην οθόνη και ανοιχτό LTE.

Τα screenshots δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν αυτή τη στιγμή, αλλά είναι αρκετά λογικό να υποθέσει κανείς ότι το Galaxy S7 και το Galaxy S7 Edge θα έχουν καλύτερη αυτονομία από τους προκατόχους τους. Τα δύο smartphones αναμένεται να έρθουν με 3000mAh και 3500mAh μπαταρία, αντίστοιχα.

Η αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας σε συνδυασμό με τις βελτιώσεις του Android και τη χρήση πιο αποδοτικών επεξεργαστών θα βοηθήσουν φυσικά στην περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy S7 στις 21 Φεβρουαρίου όπου θα μάθουμε και επίσημα όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την συσκευή.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ