Ένα από τα βασικά παράπονα σχετικά με το Samsung Galaxy S6 ήταν η κάμερα  που ο φακός της προεξείχε αρκετά. Σύμφωνα με αρκετές φήμες, η εταιρία θα μειώσει το μέγεθος του φακού και η σημερινή διαρροή έρχεται να το επιβεβαιώσει.

Samsung-Galaxy-S6-Camera-Sensor-Feature

Μια νέα φωτογραφία έκανε την εμφάνισή της από τον @OnLEaks που μας δείχνει πως η κάμερα της συσκευής θα προεξέχει μόνο 0.8mm, κάτι που είναι αρκετά λιγότερο από τα 1.7mm που προεξείχε στο Galaxy S6. Αυτό το πάχος είναι σχεδόν αμελητέο, ενώ παρόμοιο πάχος είδαμε και στη σειρά Galaxy A 2016, οπότε δεν είναι απίθανο να δούμε κάτι αντίστοιχο και στην επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung.

galaxy s7 camera

Η κάμερα του Galaxy S7 αναμένεται να είναι στα 12MP με τον νέο αισθητήρα της εταιρίας, που θα προσφέρει ακόμα καλύτερες φωτογραφίες σε σχέση με τον προκάτοχό του. Επίσης περιμένουμε αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία. Αυτά και περισσότερα θα δούμε στις 21 Φεβρουαρίου, όπου και θα ανακοινωθεί η συσκευή. Το Techmaniacs θα δώσει το παρόν στην MWC 2016 και θα σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις από την συσκευή.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ