Μετά τις συγκριτικές δοκιμές ταχύτητας και πτώσης μεταξύ των Apple iPhone 14 Pro Max και Samsung Galaxy S23 Ultra, το PhoneBuff επιστρέφει με μια αναμέτρηση που αφορά τις μπαταρίες των δύο smartphones.

Το PhoneBuff υπέβαλε τα δύο τηλέφωνα σε μια αυστηρή δοκιμή αυτονομίας. Ενώ το smartphone της Samsung πλεονεκτεί ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας, 5.000 mAh σε σύγκριση με τα 4.323 mAh του τηλεφώνου της Apple, το δεύτερο έχει το πλεονέκτημα του κλειδωμένου λογισμικού που μαζί με το hardware έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για αυτό.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες προδιαγραφές που έχουν κάποια σημασία, το iPhone διαθέτει οθόνη 6.7 ιντσών, ενώ το Galaxy έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη 6.8 ιντσών. Και οι δύο έχουν μεταβλητούς ρυθμούς ανανέωσης από 1-120Hz, αν και το Galaxy S23 Ultra έχει υψηλότερη ανάλυση 1.440 x 3.088 pixels σε σύγκριση με την ανάλυση 1.290 x 2.796 του iPhone 14 Pro Max.

Τελικά, το Apple iPhone 14 Pro Max ξεπέρασε το Samsung Galaxy S23 Ultra κατά 38 λεπτά, με το πρώτο να παρουσιάζει συνολική αυτονομία 27 ώρες και 44 λεπτά και το δεύτερο να κλείνει μετά από 27 ώρες και 6 λεπτά. Επιπλέον, τα 38 λεπτά στο smartphone της Apple ήταν χρόνος ενεργούς χρήσης και όχι αναμονής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.