Κάποια iPhone 14 Pro και 14 Pro Max εμφανίζουν οριζόντιες πράσινες γραμμές στις οθόνες τους, σύμφωνα με αναφορές από πολλούς χρήστες. Η Apple φαίνεται ότι αναγνωρίζει το πρόβλημα και ψάχνει να βρει λύση.

Πέρα από τις υποθέσεις των χρηστών, δεν υπάρχει καμία επίσημη δήλωση για το εάν πρόκειται για πρόβλημα στο hardware ή είναι σφάλμα στο λογισμικό των δύο μοντέλων. Ωστόσο, η εταιρεία έχει ήδη ξεκαθαρίσει το θέμα, εσωτερικά.

Το MacRumors αναφέρει ότι έχει στα χέρια του ένα εσωτερικό σημείωμα που λέει ότι η εταιρεία έχει λάβει γνώση του προβλήματος και ετοιμάζει ένα software update που θα κυκλοφορήσει σύντομα και λύνει το πρόβλημα.

Αυτό δείχνει ότι το πρόβλημα είναι σε επίπεδο λογισμικού και όχι hardware. Επιπλέον, το σημείωμα ξεκαθαρίζει ότι το σφάλμα παρουσιάζεται μόνο όταν κάποιος ενεργοποιήσει το iPhone 14 Pro / Max ή το ξεκλειδώσει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.