Για πολλούς, η ποιο αναμενόμενη συσκευή της Samsung είναι το Galaxy A55, καθώς παραδοσιακά η σειρά, προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις σε όλους τους τομείς, σε αρκετά χαμηλότερη τιμή. Σήμερα έχουμε πληροφορίες για την επερχόμενη συσκευή της Samsung, από τον GalaxyClun, που έχει καλό ιστορικό στις πληροφορίες του. Αν η εταιρία παραμείνει στο πρόγραμμα ανακοίνωσης, περιμένουμε να το δούμε γύρω στον Μάρτιο του 2024 να ανακοινώνεται. Η πηγή μας δίνει τον επεξεργαστή και τα χαρακτηριστικά των καμερών για σήμερα.

Από τις πληροφορίες, μαθαίνουμε πως το Galaxy A55 θα έρθει με επεξεργαστή με αριθμό μοντέλου S5E8845, που πιθανότατα είναι ο Exynos 1480 που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Για σύγκριση οι Exynos 1380 και 1280 φέρουν τους αριθμούς μοντέλου S5E8835 και S5E8825, αντίστοιχα και αυτά είναι τα chipsets που είδαμε στα Galaxy A54 και Galaxy Α53.

Το ενδιαφέρον με τον Exynos 1480, είνα πως έχει AMD GPU, που θα φέρουν στην συσκευή μεγάλη αύξηση στις επιδόσεις, για εφαρμογές γραφικών και επεξεργασίας εικόνας, όπως επίσης και σε λειτουργίες ΑΙ. Βέβαια περιμένουμε την ανακοίνωση του νέου chip για περισσότερες πληροφορίες.

Στις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν σήμερα, μαθαίνουμε και για τις κάμερες της συσκευής, που εκ πρώτης δεν φαίνεται να αλλάζουν. Η βασική κάμερα θα έχει τον ίδιο 50MP αισθητήρα, κάτι που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, καθώς η Samsung έχει δηλώσει πως πλέον επενδύει περισσότερο στο software παρά το hardware για τις κάμερες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.