Η Samsung τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην μεσαία κατηγορία, δημιουργώντας συσκευές που ξεχωρίζουν. Παράλληλα μας δίνει συσκευές με καλή ισορροπία απόδοσης τιμής. Οι συσκευές πλέον βασίζονται σε αυτό και όχι απλά στο όνομα της εταιρίας για να πουλήσουν.

Από το Galaxy A52 η Samsung έχει ξεκινήσει να γίνεται τρομερά ανταγωνιστική στην μεσαία κατηγορία, με τις συσκευές της να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία χρήσης σε αυτά τα χρήματα. Φέτος η εταιρία συνεχίζει την καλή της πορεία με το Galaxy A53, που έρχεται να αντικαταστήσει το Galaxy A52S. Με αυτό τον τρόπο έρχεται να χτυπήσει τις εταιρίες που παραδοσιακά μας έδιναν value for money συσκευές.

Σχεδιασμός

Το Galaxy A53 ήρθε να βελτιώσει την αίσθηση της ποιότητας που άφηναν στον κράτημα τα A52/A52s. Μπορεί η κατασκευή να είναι και αυτή από πλαστικό, όμως το Galaxy A53 δεν αφήνει την αίσθηση φθηνής συσκευής στο χέρι. Σε αυτό βοηθάει πολύ το χρωμιωμένο πλαστικό στο πλαίσιο, αλλά και η καμπύλη του, που το κάνει να κολλάει καλύτερα στο χέρι.

Εκεί που διαφέρει από τον ανταγωνισμό, είναι η ανθεκτικότητα της συσκευής σε νερό και σκόνη, αφού φέρει πιστοποίηση IP67, κάτι που δεν βρίσκουμε σε αυτά τα χρήματα.

Τα bezels γύρω από την οθόνη παραμένουν μικρά και κρατούν τις συνολικές διαστάσεις της συσκευής μαζεμένες, παρά τις 6.5 ίντσες της οθόνης.

Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι στην οθόνη και μάλιστα είναι αρκετά γρήγορος, κάτι που επίσης δεν είναι δεδομένο σε αυτά τα χρήματα.

Το μόνο αρνητικό που συναντήσαμε, είναι η αφαίρεση της θύρας 3.5mm audio jack, κάτι που αρχίζει να γίνεται μόδα και στην μεσαία κατηγορία. Οπότε δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ενσύρματα ακουστικά μας, χωρίς αντάπτορα.

Στο σύνολο έχουμε μια άρτια κατασκευαστικά συσκευή, με όμορφη εμφάνιση και πολύ καλή αίσθηση στο χέρι.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.