Ποιες είναι οι προμήθειες για συναλλαγές με κάρτες που εφαρμόζει η Revolut; Η πραγματοποίηση πληρωμών με κάρτα Revolut είναι δωρεάν. Ωστόσο, οι έμποροι ενδέχεται να σας χρεώσουν ένα πρόσθετο τέλος, εάν επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα. Το τέλος αυτό καθορίζεται από τον έμπορο.

Cosmote TV σε 4K – Ο αριθμός οθονών για ταυτόχρονη θέαση

Ενδέχεται επίσης να υπάρχουν χρεώσεις, αν υπερβείτε το όριο συναλλάγματος.

  • Οι συναλλαγές μετατροπής συναλλάγματος δεν χρεώνονται έως το ποσό των 1.000 € ανά μήνα για το πρόγραμμα Standard. Οτιδήποτε υπερβεί αυτά τα όρια χρεώνεται προμήθεια 1%. Για το πρόγραμμα Premium, θα έχετε ένα όριο  και μια μειωμένη προμήθεια 0,5% σε περίπτωση υπέρβασης του ποσού Μπορείτε να ελέγξετε οποιαδήποτε στιγμή το όριο που σας απομένει στην ενότητα «Πρόγραμμα» της εφαρμογής.
  • Για το πρόγραμμα Plus όριο 3.000 € και μειωμένη προμήθεια 0,5% σε περίπτωση υπέρβασης του ποσού.
  • Για τα προγράμματα Metal, δεν υπάρχουν όρια στις δωρεάν συναλλαγές.

Εκτός από τις χρεώσεις που αναφέρονται παραπάνω, ισχύει 1% προμήθεια Σαββατοκύριακου για τις μετατροπές νομισμάτων, οι οποίες χρεώνεται ανεξάρτητα από το πρόγραμμά σας.

Για τις αναλήψεις από ΑΤΜ, χρεώνεται προμήθεια θεμιτής χρήσης 2% αν υπερβείτε τα όρια του προγράμματος. Μάθετε περισσότερα για τις χρεώσεις ATM σε αυτές τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προμήθειες συναλλάγματος, κάντε κλικ εδώ. Όπως προαναφέραμε, προμήθειες για συναλλαγές με κάρτες γενικά δεν έχει η Revolut.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.