Οι χρήστες της streaming υπηρεσίας Cosmote TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την επόμενη τριετία πιλεγμένους αγώνες των διοργανώσεων της UEFA και σε 4K ανάλυση, μέσα από το κανάλι Cosmote Sport 4K.

Η streaming υπηρεσία της COSMOTE TV έχει ένα 4K αθλητικό κανάλι στο οποίο προβάλλονται επιλεγμένοι live αγώνες. Για το κανάλι απαιτείται ταχύτητα >18Mbps. Για καλύτερη εμπειρία θέασης, προτείνεται η γραμμή VDSL/Fiber.

Ο αριθμός των συσκευών που μπορείς να παρακολουθείς ταυτόχρονα περιεχόμενο εξαρτάται από τον τύπο της συνδρομής σου και από το αν διαθέτεις το πακέτο extra συσκευών.
Σημειώνεται ότι το πακέτο extra συσκευών παρέχεται :

Επιτέλους Gov.gr Wallet αποκλειστικά και μόνο σε έλεγχο τροχαίας!

 • δωρεάν στα πακέτα συμβολαίου
 • δωρεάν έως 31/12/2024 στα ευέλικτα πακέτα Monthly Pack
 • ενώ παρέχεται με χρέωση, κατόπιν αιτήματος του συνδρομητή, στους πελάτες μέσω Δορυφόρου με ενεργή την συμπληρωματική υπηρεσία COSMOTE TV Streaming.
 • Το πακέτο extra συσκευών δεν παρέχεται στο Team Pass και στο Sports Daily Pass.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Εάν είσαι συνδρομητής συμβολαίου (COSMOTE TV ή DP+TV) ή COSMOTE TV Monthly Pack μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα για θέαση περιεχομένου έως 3 συσκευές.
 • Εάν είσαι συνδρομητής Μέσω Δορυφόρου (με ενεργή την πρόσθετη υπηρεσία COSMOTE TV Streaming) μπορείς να χρησιμοποιείς για θέαση περιεχομένου μόνο 1 συσκευή κάθε φορά.
 • Εάν ενεργοποιήσεις και τo πακέτο extra συσκευών μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα για θέαση περιεχομένου έως 3 συσκευές.
 • Εάν είσαι συνδρομητής COSMOTE TV Team Pass ή Daily Pass μπορείς να χρησιμοποιείς για θέαση περιεχομένου μόνο 1 συσκευή κάθε φορά.

Η δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης, δεν ισχύει για τα κανάλια αθλητικού περιεχομένου (COSMOTE SPORTS). Δηλαδή αθλητικό περιεχόμενο μπορείς να δεις σε 1 συσκευή.

Πάρε 10 ευρώ δωρεάν με μια εγγραφή στο Payzy εδώ

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Είναι αυτή τώρα σοβαρή ενημέρωση από μια μεγάλη εταιρία;; Αφού μιλάμε για αθλητικό κανάλι δεν υπάρχει ταυτόχρονη θέαση σε πολλές συσκευές ανεξάρτητα σε τι πρόγραμμα εισαι…να μπερδέψετε τον κόσμο με ψέματα θέλετε;;; Αν είναι δυνατόν….αυτός που ενέκρινε αυτή την χυδαία ενημέρωση από την cosmote θέλει ξηλωμα…φτάνει πια με τις ψεύτικες και τις “εξυπνάδες”

 2. Δηλαδή είναι ο γιός μου σπίτι κι εγώ υπηρεσία δεν μπορούμε να δουμε το ματς, ευχαριστώ δεν θα παρω

 3. Ακόμα ακούμε ηχουσ σε μόνο και θα πάμε λεν σε 4Κ. Ρεεε το Dolby sound που πιγε; Μασ τρελανατε με το να μιλά ο ενασ πανό στον άλλον και να ακούγετε Κακοφωνια. Όχι φίλοι μου δεν έχετε ιδέα πιστεβω μασ κλέβουν αυτό είναι ξεκάθαρο. Πάρτε για παράδειγμα τουσ αγονεσ μπάσκετ η φωνεσ τον φίλαθλο ακούγοντας μέσα αυτόν του Speakers. Βλέπω Final four μέσο Σουηδικό κανάλι και ο ήχος είναι γαματοσ. Ξεχωριστούς ηχουσ να ακουσ ακόμη και την μπάλα να Σκάι πατομα οσω φοναζουν η φίλαθλοι Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχη ΣΤΕΡΕΟ στα Ελληνικά κανάλια ακόμη και αν εκπέμπουν σε HD η σε 12Κ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.