H Revolut έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ σημαντικό εργαλείο το τελευταίο διάστημα για πολλούς Έλληνες χρήστες. Το χαρακτηριστικό που διευκολύνει τον καθένα μας, εξαρτάται από τις υπηρεσίες που χρησιμοποιεί ο καθένας μας, Θα αναφέρουμε συνοπτικά τα σημεία που μας έχει βοηθήσει:

 • Έχουμε καταργήσει τα εμβάσματα και τις προμήθειες. Θέλουμε να μεταφέρουμε 600 ευρώ από Πειραιώς σε Εθνική για παράδειγμα. Φορτώνουμε τα χρήματα στη Revolut και από τη Revolut τα στέλνουμε στο λογαριασμό της Εθνικής 15, 15 ευρώ χωρίς καμιά προμήθεια.
 • Έχει κάρτες μιας χρήσης για να τις χρησιμοποιείς στις online συναλλαγές σου. Όταν δημιουργήσεις μια και κάνεις μια αγορά στο internet αμέσως μετά ακυρώνεται και βγάζει νέα, επιτρέποντάς σου να έχεις πάντα το κεφάλι σου ήσυχο.
 • Έχεις χρεωστική με πλήθος ρυθμίσεων μέσα από την εφαρμογή. Μπλοκάρισμα μαγνητικής ταινίας, προσωρινό μπλοκάρισμα της κάρτας, προσαρμογή και reset ορίου ανέπαφων συναλλαγών και πλήθους άλλων επιλογών.
 • Καταθετικοί λογαριασμοί με επιτόκιο που φθάνει και το 5% ανάλογα με τη συνδρομή που θα πληρώσεις και το οποίο δεν δίνει καμιά Ελληνική Τράπεζα χωρίς ελάχιστο ποσό κατάθεσης και τα χρήματα άμεσα διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή, χωρίς να τα δεσμεύει. Στο Plus πακέτο, το μικρότερο δηλαδή,  η συνδρομή αγγίζει τα 3.49 ευρώ το μήνα και δίνει επιτόκιο 3.25% για οποιοδήποτε ποσό.
 • Και το βασικότερο, δωρεάν συνάλλαγμα.

Είναι μερικά μόνο από τα σημεία στα οποία μας έχει βοηθήσει εμάς. Ωστόσο όμως έχει ένα μεγάλο αρνητικό. Τις υψηλές προμήθειες στην ανάληψη μετρητών ακόμη και με συνδρομή. Συγκεκριμένα, στη Plus συνδρομή στην οποία έχουμε εγγραφεί με 3.49 ευρώ το μήνα σου επιτρέπει να σηκώσεις από ATM μέχρι 200 ευρώ το μήνα. Από εκεί και πάνω χρεώνει 2% ή 1 ευρώ, οποιοδήποτε είναι υψηλότερο για ανάληψη, ενώ θα πρέπει να υπολογίζεις και την προμήθεια της εκάστοτε τράπεζας.

Cosmote TV: Εφικτός ο διαμοιρασμός των συνδρομών

Ο τρόπος με τον οποίο παίζουμε εμείς είναι σε συνεργασία με Ελληνική τράπεζα. Μεταφέρεις 15 15 ή ανάλογα ποιο είναι το όριο της κάθε τράπεζας για να μην έχεις προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος και μετά σηκώνεις τα χρήματα με τη καρτούλα της Ελληνικής Τράπεζας από ΑΤΜ της. Η Revolut δεν έχει προμήθεια για αποστολή εμβάσματος και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να μπλοκαριστεί ο λογαριασμός Revolut αν δουν πολλές κινήσεις με 15ευρα. Έχουμε κάνει άπειρες συναλλαγές σαν αυτές, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα. Σκέψου εξάλλου ότι δεν προσπαθείς να αποφύγεις κάποια προμήθεια της Revolut, την προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος της Ελληνικής Τράπεζας προσπαθείς να αποφύγεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Ότι νάναι λέτε. Στα 100 ευρώ αποστολή σε ελλ τράπεζα χρεώνει 70 λεπτά. Μην αμολατε κοτσάνες

 2. Ρώτησα κ σε προηγούμενο post αλλά δεν μου απαντήσατε ..
  Τώρα προσπάθησα κ κρατάει κ η revolut 0,2€ ή 0,7%, μήπως κάνω κάτι λάθος?
  Ευχαριστώ…

 3. @Νίκος δεν έχει προμήθεια αν στείλεις τα χρήματα σε λογαριασμό.
  Είμαι στη Plus συνδρομή.
  Μάλλον αναφέρεις μεταφορά σε κάρτα

 4. Αυτό το να στείλω 600 ευρώ 15-15 δεν θα κινήσει υποψίες στην τράπεζα και στην εφορία; Καλά να στείλει κάποιος 40-50 ευρώ, αλλά αν κάποιος στείλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό, δεν θα χτυπήσει καμπανάκι;

 5. Αν δεν θες να τα κανεις ανάληψη απλά φορτώνεις την payzy από τη revolut και τα ξοδεύεις από εκεί (λύση που ίσως βολεύει κάποιους )

 6. Την εφορία δεν την νοιάζει διότι δεν κανείς κάτι παράνομο. Μεταφορά χρημάτων σε δικούς λογαριασμούς . Επίσης δεν σχετίζεται με αποφυγή φορολογίας.
  Η τράπεζα μπορεί να γκρινιάξει αλλά εάν δεν υπάρχει όριο στις πόσες μεταφορές μικρό ποσού μπορείς να κάνεις, πάλι δεν υπάρχει θέμα.
  Στο τέλος ότι έλεγχος και να γίνει δεν έχεις τίποτα να ανησυχείς γιατί είναι απλή μεταφορά σε δικό σου λογαριασμό.

 7. Valadis.k
  Ναι φίλε, σε κάρτα προσπαθούσα, έχεις δίκιο για τον λογαριασμό δεν κρατάει προμήθεια, σ’ευχαριστω για την διευκρίνιση..
  Είμαι Καναδά κ απορρίπτει την μεταφορά ποσού η Καναδέζικη τράπεζα στην revolut..
  Αν γνωρίζεις κάτι θα ήταν χρήσιμο..
  Σ’ευχαριστω εκ των προτέρων!!!

 8. Ερώτηση;!!: Πώς μπορώ να κάνω ανάληψη από ΑΤΜ στην Ελλάδα χωρίς νά με χρεώσει η ελληνική τράπεζα 3,,95::;;; Έχω το πρόγραμα plus το οποίο επιτρέπει 200 € μηνιαία… Όχι με 15 άρικα από την Revolut προς την εκάστοτε Ελληνική τράπεζα,-!!!!

 9. Ευχαριστώ για την Απάντηση !!! Άλλη μια ερώτηση αν γνωρίζετε τι γίνεται με την εφορία;;

 10. @valadis.k Ευχαριστώ για την Απάντηση !!! Άλλη μια ερώτηση αν γνωρίζετε τι γίνεται με την εφορία;;

 11. @ Γίάννη, δεν περνάνε αυτόματα οι συναλλαγές. Αν θέλεις να περάσουν, πρέπει να τις περάσεις εσύ στο σχετικό πεδίο του taxisnet

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.