Επειδή το έχουμε δοκιμάσει οι ίδιοι σκεφθήκαμε να γράψουμε ενα σύντομο άρθρο που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο. Συγκεκριμένα, έχουμε το Cosmote TV Cinema Pack και με μια συνδρομή των 12 ευρώ μηνιαίως έχουμε Cosmote TV σε δυο σπίτια, ένα σε αυτό που μένουμε όλο το χρόνο και ένα στο εξοχικό μας.

Συγκεκριμένα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συνδρομή σου σε δυο tvbox αν έχεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς μπορεί να χρεώθηκες μαζί με την υπηρεσία έναν εξοπλισμό Cosmote TV ωστόσο αν σου έχει μείνει κάποιος μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και να περάσεις τα στοιχεία σου για να βλέπεις, ή να το βάλεις απλά στο κινητό σου.

Το πρόσθετο πακέτο extra συσκευών που σου προσφέρει τη δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε 3 συσκευές είναι δωρεάν και για το 2024, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν ισχύει για θέαση αθλητικού καναλιού, όπου εκεί η ταυτόχρονη προβολή είναι διαθέσιμη μόνο σε μια συσκευή.

Δωρεάν 30GB VPN τον μήνα, ή unlimited με $19 το έτος, δες πώς να αναβαθμίσεις τζάμπα το Windscribe

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλησπερα , σε box της cosmote και δυο διαφορετικές άλλες smart τηλεοράσεις από τα apps , δουλεύει η ταυτόχρονη θέαση ή υπάρχει περιορισμός ;

  2. Έχω στο εξοχικό cosmote με πιάτο και στην Αθήνα ή όπου θέλω βλέπω μέσω ίντερνετ, ταυτόχρονα και τα αθλητικά!

  3. Αν έχεις CosmoteTv μέσω δορυφόρου μπορείς να βλέπεις στο αθλητικά παράλληλα και από την streaming πλατφόρμα χωρίς περιορισμό πληρώνοντας μόνο μία full pack ή sports pack συνδρομή.

  4. Ναί δουλεύει. Μέχρι τρείς συσκευές μπορείς για το cinema pack. Και στο full pack δουλεύει για όλα τα κανάλια πλήν αθλητικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.