Μέσω μια ρύθμισης που υπάρχει στο προφίλ μας στη Revolut μπορούμε να βάλουμε τέλος στη κοινοποίηση του ονόματος και της email διεύθυνσης στα social media προκειμένου αυτά να μπορούν να σου παρέχουν διαφημίσεις.

Η Revolut αντιμέτωπη με πρόστιμο εκ. δολαρίων για διαρροή των βιομετρικών μας δεδομένων

Η ρύθμιση είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις την εφαρμογή της Revolut, να πιέσεις στο Security & Privacy και στη συνέχεια να πιέσεις στο Social Media & Advertising toggle προκειμένου να το απενεργοποιήσεις.

Με αυτόν τον τρόπο η Revolut δεν θα μπορεί να μοιραστεί την email διεύθυνσή σου και το όνομά σου με πλατφόρμες social media. Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι μια γνωστή πρακτική πλήθους εταιρειών να κοινοποιούν την δραστηριότητά σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλες τέτοιες εταιρείες προκειμένου αυτές να τα χρησιμοποιήσουν για μπορούν να σου δείξουν διαφημίσεις σχετικά με αυτή.

Εκπτώσεις σε Cosmote και Γερμανό: Αυτή είναι η λίστα των συσκευών αναλυτικά

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.