Η σειρά Samsung Galaxy S24 έκανε το ντεμπούτο της με το λογισμικό One UI 6.1 της εταιρείας, προσφέροντας μια σειρά από AI λειτουργίες και βελτιώσεις.

Γνωρίζουμε ότι η ενημέρωση έρχεται σε παλαιότερα τηλέφωνα και φαίνεται ότι τώρα έχουμε μια καλύτερη ιδέα για το πότε θα πραγματοποιηθεί η διάθεση αυτής της έκδοσης.

Ο leaker Benit Bruhner Pro ισχυρίστηκε ότι το One UI 6.1 και τα χαρακτηριστικά Galaxy AI θα διατεθούν στη σειρά Galaxy S23 τον επόμενο μήνα.

Επίσης, ο tipster Tarun Vats αναφέρθηκε σε δύο πιθανά χρονοδιαγράμματα για την κυκλοφορία του One UI 6.1 σε παλαιότερα τηλέφωνα Galaxy. Ο Vats είπε ότι η ενημέρωση θα διατεθεί στα Galaxy S23, S22, Z Flip 5 και Z Fold 5 στις 11 έως 13 Μαρτίου ή στις 18 έως 20 Μαρτίου.

Όπως και να έχει, ακούγεται ότι οι κάτοχοι παλαιότερων τηλεφώνων Galaxy πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μερικές εβδομάδες μέχρι να έρθει το One UI 6.1 στις συσκευές τους.

Η Samsung δεν έχει δώσει πολλές πληροφορίες σχετικά με τα Galaxy AI χαρακτηριστικά που θα είναι διαθέσιμα σε παλαιότερα τηλέφωνα. Ωστόσο, αποκάλυψε ότι θα δούμε το βελτιωμένο Single Take, την ευκολότερη επιλογή μακράς έκθεσης και τον χρωματισμό ασπρόμαυρων εικόνων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.