Η Samsung επιβεβαίωσε στο Techradar επισήμως ότι η Galaxy Ai δεν θα έρθει σε οποιαδήποτε συσκευή πριν το 2023 και ο λόγος δεν έχει να κάνει με το hardware.

Η νέα σουίτα χαρακτηριστικών στα Galaxy S24, Galaxy S24+ και S24 Ultra περιλαμβάνει πλήθος επιλογών που κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Όπως generative AI για προηγμένη επεξεργασία φωτογραφιών, δημιουργία περίληψης από σημειώσεις, μετάφραση των συνομιλιών και πλήθος άλλων.

Η Samsung κατά τη διάρκεια του event είχε αναφέρει ότι η Galaxy AI θα έλθει σε αυτές τις συσκευές:

Galaxy S23
Galaxy S23+
Galaxy S23 Ultra
Galaxy S23 FE
Galaxy Tab S9
Galaxy Tab S9+
Galaxy Tab S9 Ultra
Galaxy Z Fold 5
Galaxy Z Flip 5

Δεν έρχεται τίποτα όμως σε συσκευές πριν το 2023. Η σειρά S22 και τα Fold 4 όπως και Flip 4 λείπουν και αυτά και πλέον η εταιρεία ανακοινώνει επίσημα ότι κάτι τέτοιο δεν θα αλλάξει σύντομα. Ο Patrick Chomet, επικεφαλής του Customer Experience τμήματος της Samsung ανέφερε συγκεκριμένα:

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι στην πάροδο του χρόνου, οι εμπειρίες AI μπορούν να υποστηριχθούν από τις επιδόσεις της συσκευής, τόσο από τη CPU όσο και από τη GPU. Μέχρι τώρα μαθαίνουμε. Πηγαίνουμε βήμα βήμα. Γνωρίζουμε ότι η Galaxy AI λειτουργεί καλά στη σειρά Galaxy S24 series και γνωρίζουμε ότι θα δουλέψει καλά και στη σειρά S23 series.

Ωστόσο δεν γνωρίζουμε το βαθμό χρήσης της AI από τον μέσο χρήστη και ως εκ τούτου δεν γνωρίζουμε τις επιπτώσεις που θα έχει στους πόρους των συσκευών και του cloud μας. Πρώτον θέλουμε να διασφαλίσουμε την ποιότητα και τις εξαιρετικές επιδόσεις των χαρακτηριστικών που διαθέτουμε. Στη συνέχεια θα μάθουμε πως ο κόσμος χρησιμοποιεί τα χαρακτηριστικά και θα κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές. Δεύτερον, θα διαθέσουμε την Galaxy AI σε ένα δεύτερο σετ συσκευών και ιδίως τα 23, S23 FE, Z Fold 5, Z Flip 5 και Tab S9  και θα δούμε πως θα πάει από εκεί και πέρα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.