Η σειρά Samsung Galaxy S24 series θα καταφθάσει με μια νέα έκδοση του One UI το One UI 6.1, ενώ στην αγορά αναμένονται και οι παλαιότερες Galaxy συσκευές να ξεκινήσουν να λαμβάνουν σύντομα την ενημέρωση.

Όπως σημειώνει το sammobile.com, το Galaxy S23, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 θα είναι τα πρώτα που θα λάβουν το One UI 6.1 το πρώτο τρίμηνο του 2024. Ωστόσο, πριν από μερικές μόνο ημέρες αποκαλύφθηκαν περισσότερα στοιχεία για την αναβάθμιση σε One UI 6.1 μέσω ενός post στην επίσημη κοινότητα υποστήριξης της Samsung.

Σύμφωνα με ένα μέλος της κοινότητας υποστήριξης, η εταιρεία αναμένεται να διαθέσει το One UI 6.1 σε πλήθος συσκευών στο πρώτο μισό του 2024. Οι συσκευές που θα πάρουν το One UΙ 6.1 είναι:

Galaxy S21, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra
Galaxy S22, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra
Galaxy S23 FE

Η Google αποκτά πρόσβαση στο περιεχόμενο του Google Messages

Αξίζει να σημειώσουμε πως ήδη άλλα Galaxy smartphones έχουν εντοπιστεί στους servers της Samsung με το One UΙ 6.1 test firmware. Συσκευές όπως το Galaxy Z Flip και Fold 4, το S21 FE, τα Galaxy A54 και A34 θα λάβουν και αυτά τη νέα έκδοση του λειτουργικού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.