Επειδή το αντιμετωπίσαμε πρόσφατα, καλό είναι να γνωρίζεις ότι η Revolut εφαρμόζει όρια στη προσπάθεια κατάθεσης χρημάτων μέσω καρτών, ιδίως αν η κάρτα είναι καινούργια. Δεν θυμάμαστε τις ακριβείς προσπάθειες, αλλά μετά ίσως 10 προσπάθειες προσθήκης χρημάτων, η Revolut μπλοκάρει τη κατάθεση με αυτήν την κάρτα για τουλάχιστον ένα 24ωρο.

Αυτό είναι το νέο ψηφιακό πορτοφόλι όλων των πολιτών στη θέση Google Wallet, Apple Wallet

Υπάρχουν όρια καταθέσεων με κάρτα;

Ημερήσια και εβδομαδιαία όρια κατάθεσης μέσω κάρτας

Τα όρια αυτά ορίζονται από το αυτοματοποιημένο σύστημα ασφαλείας μας. Κατά τον καθορισμό του ορίου, το σύστημα λαμβάνει υπόψη πολλούς παράγοντες για να διασφαλίσει τον λογαριασμό σας.

Δυστυχώς, για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούμε να αναφέρουμε τα ακριβή όρια. Τα ημερήσια όρια ανανεώνονται κάθε 24 ώρες. Με την πάροδο του χρόνου, τα όρια ενδέχεται να ενημερωθούν καθώς χρησιμοποιείτε την εφαρμογή και δημιουργείτε ένα οικονομικό ιστορικό μαζί μας.

Η ομάδα υποστήριξης δεν έχει τη δυνατότητα να δει ή να αλλάξει αυτά τα όρια. Τα όρια αυτά δεν εξαρτώνται από το πρόγραμμα στο οποίο βρίσκεστε.

Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε περισσότερα από το ημερήσιο όριο κατάθεσης μέσω κάρτας, μπορείτε να προσθέσετε χρήματα με άλλους τρόπους, όπως με τη χρήση της κάρτας ή με τραπεζική μεταφορά.

Προσθήκη νέων καρτών για κατάθεση χρημάτων

Προσωρινός περιορισμός:

Στις κάρτες που προστέθηκαν πρόσφατα (συμπεριλαμβανομένων των καρτών αντικατάστασης που λάβατε από την τράπεζά σας) ισχύει προσωρινός περιορισμός, που σας επιτρέπει να προσθέσετε έως και ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων ανά 24ωρο

Καταλληλότητα κάρτας:

Δεν είναι δυνατή η χρήση όλων των καρτών για την προσθήκη χρημάτων μέσω κατάθεσης μετρητών, [ενώ η διαθεσιμότητα μπορεί να εξαρτάται και από την τοπική νομοθεσία. – (Εξαιρούνται οι ΗΠΑ)] Επιπλέον, σε ορισμένες αγορές δεν είναι δυνατή η χρήση πιστωτικών καρτών για αυτές τις προσθήκες χρημάτων.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω ήδη λογαριασμό αλλά δεν έχω κάρτα διότι όταν είχα με χρεωσατε και για αυτό άλλαξα τον λογαριασμό αφού τώρα δεν χρεώνετε την κάρτα και να μείνω στο σύστημα που έχω τώρα τότε εντάξει απλά στείλτε μου μια κάρτα επίσης θέλω να ρωτήσω κατά πόσο μπορώ να ανοίξω δεύτερο λογαριασμό όχι εδώ στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο με την προϋπόθεση στον λογαριασμό της Κύπρου να μην έχει πρόσβαση η ελλάδα.γινεται παρακαλώ απαντήστε μου ευχαριστώ δεν θέλω να γίνει δημοσίευση

  2. Δεν έγινε καθόλου δημοσίευση!!!! ΧΑΧΑΧΑ Είστε κάποιοι όργια γιαυτό σας αδειάζουν τους λογαριασμούς…Ευγε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.