Η νέα μόδα στο marketing προστάζει αρκετά leaks των συσκευών πριν την κυκλοφορία τους. Το Oppo Find 7 φαίνεται να ακολουθεί αυτή την μόδα, καθώς έχουμε δει πάρα πολλές διαρροές τις τελευταίες ημέρες. Τα teaser της εταιρίας αποκαλύπτουν πολλά χαρακτηριστικά, ενώ οι φωτογραφίες από την κάμερα των 50ΜΡ κάνουν τον γύρω του διαδικτύου.

The-Oppo-Find-7 (1)

Σήμερα έχουμε φωτογραφίες της συσκευής από το Κινέζικο IT168, με το Find 7 να εμφανίζεται σε πραγματικές φωτογραφίες μαζί με το κουτί του. Η συσκευή είναι προφανώς μεγάλη αλλά δεν έχουμε κάτι στις φωτογραφίες για να συγκρίνουμε. Από τις φωτογραφίες διακρίνουμε το στυλ της σειράς Find στην συσκευή, αφού θυμίζει αρκετά το Oppo Find 5, με αρκετές όμως διαφορές, όπως η κάμερα στο πίσω μέρος και τα μεγαλύτερα ηχεία.

Η συσκευή αναμένεται να έχει δύο εκδόσεις, μία με 1080p οθόνη και μία με Quad HD. Στο εσωτερικό θα βρούμε Snapdragon 801 και 3GB RAM για την έκδοση με την Quad HD οθόνη, και Snapdragon 800 με 2GB RAM για την έκδοση με την Full HD οθόνη. Τέλος θα έχουμε αποσπώμενη μπαταρία και την κάμερα των 50ΜΡ που αναμένεται πολύ δυνατή!

Υπομονή μέχρι τις 19 Μαρτίου, όπου και θα ανακοινωθεί επίσημα!

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.