Πρόσφατα είδαμε μια φωτογραφία από την κάμερα του Oppo Find 7, που παρουσιάζει ένα καφέ Ford του ΄74. Η φωτογραφία ήταν εξαιρετική με υψηλά επίπεδα λεπτομέρειας.

Σήμερα έρχονται έξι νέες φωτογραφίες από την κάμερα της συσκευής και προσπαθούμε να μαζέψουμε τα σαγόνια μας από το πάτωμα. Αν είναι έτσι η κάμερα του Oppo Find 7, και όλα αυτά δεν είναι ένα διαφημιστικό τρικ, τότε μιλάμε άνετα για την καλύτερη κάμερα της αγοράς αυτή τη στιγμή.

oppo 7

Οι φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλότερου φωτισμού, έχουν αρκετή λεπτομέρεια. Πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε τι μπορεί να κάνει η συσκευή, όταν δεν θα είναι ακόμα δοκιμαστική και θα έχει τελειωμένο λογισμικό για την κάμερα.

Οι φωτογραφίες είναι αρκετά μεγάλες σε μέγεθος, από 6 μέχρι 10ΜΒ οπότε να είστε λίγο υπομονετικοί όσο φορτώνουν στην gallery. Μόλις φορτώσουν, θα μπορείτε να κάνετε zoom μέχρι το 100% του μεγέθους, από τα «+ -».

Πως σας φαίνονται τα δείγματα;

[zoom_pan id=37468 /]

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λάδι πολύ, τηγανίτα τίποτα. Επιεικώς μέτρια κάμερα για τόση διαφήμιση που έχει πέσει. Αλλά επειδή κάποιοι devs το έχουν ξεχάσει, το κινητό τηλέφωνο είναι η συσκευή που πραγματοποιούμε τηλεφωνικές κλίσεις. Η φωτογραφική μηχανή είναι κάτι άλλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.