Η 19η πλησιάζει και η αποκάλυψη του Oppo Find 7 είναι πολύ κοντά! Τις τελευταίες ημέρες έχουμε πληθώρα από leaks σχετικά με την συσκευή, με πιο εντυπωσιακή τις φωτογραφίες από την κάμερα των 50ΜΡ που διαθέτει η συσκευή.

oppo find 7

Η είδηση όμως αυτή τη φορά έχει να κάνει με τις προσκλήσεις για την εκδήλωση, που είναι πραγματικά φοβερές.

Η Oppo στέλνει τις προσκλήσεις μέσα σε ένα κουτί, που περιλαμβάνει ένα χάρτη για την εκδήλωση, ένα QR Code και μια μαύρη βάση σε σχήμα πυραμίδας.

Το QR Code θα σας οδηγήσει σε ένα μικρό βίντεο-teaser, το οποίο μπορείτε να δείτε μόνο αν βάλετε την συσκευή σας πάνω στην πυραμίδα, με την οθόνη προς τα κάτω.

Δείτε το βίντεο από την πρόσκληση!

Το Oppo Find 7 θα έρχεται σε δύο εκδόσεις, με 5.5 ίντσες οθόνη αλλά διαφορετικές αναλύσεις. Μία έκδοση με 1080p και μία με 2Κ (2560×1600). Για chipset θα έχουν και οι δύο εκδόσεις Snapdragon 800 με 3GB RAM.  H έκδοση με τα 1080p ενδέχεται να κοστίζει κάτω από $500. Τέλος θα έχουμε αφαιρούμενη μπαταρία σε unibody σώμα και κάμερα 50ΜΡ.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.