Η OnePlus είχε διαθέσει ένα μεσαίου κόστους smartphone το 2015, γνωστό με την ονομασία OnePlus X και φαίνεται ότι η εταιρία ετοιμάζει τη δεύτερη μεσαίου κόστους συσκευής της. Σήμερα δημοσιεύονται τα πρώτα renders της συσκευής που όπως όλα δείχνουν θα φέρει την εμπορική ονομασία OnePlus 8 Lite. Η συσκευή, οι διαστάσεις της οποίας αγγίζουν τα  159.2 x 74 x 8.6mm, φαίνεται να έχει πολλά κοινά με προηγούμενα Galaxy S11 renders. Ειδικότερα, βλέπουμε ένα παρόμοιο σύστημα κάμερας και μια οπή στη μέση.

Βλέπουμε δυο αισθητήρες στο πίσω μέρος και μάλλον θα είναι ένα ζεύγος κανονικού-ultrawide. Άλλα φημολογούμενα specs του OnePlus 8 Lite είναι το USB-C port στο κάτω μέρος, τα volume buttons στα αριστερά, το power/lock button στα δεξιά όπως και ένας alert slider. Δεν βλέπουμε όμως ένα 3.5 mm port και η έλλειψη ενός ορατού σαρωτή αποτυπωμάτων, μάλλον σημαίνει ότι αυτός θα βρίσκεται εντός.

Δεν υπάρχουν κάποιες άλλες πληροφορίες όσον αφορά την τιμή του, σε κάθε περίπτωση πάντως ένα μεσαίου κόστους smartphone της OnePlus, παραπέμπει σε τιμή χαμηλότερη από του OnePlus 7Τ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.