Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε τα πρώτα renders του Samsung Galaxy S11 και του Samsung Galaxy S11e. Πλέον, είναι η σειρά του S11 Plus. Ειδικότερα, το Samsung Galaxy S11+ παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με το απλό S11 αλλά και με το S11e, έχει μια curved edge οθόνη με οπή στο κέντρο, ένα αρκετά ευρύ ακουστικό το οποίο ίσως θα επιτελεί και τον ρόλο του ηχείου, power button και πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης στη δεξιά πλευρά, όπως και ένα USB C port στο κάτω μέρος.

Αλλά η διαφορά μεταξύ του S11+ από την υπόλοιπη οικογένεια, είναι ότι διαθέτει camera bump στο πίσω μέρος που είναι μεγαλύτερο από αυτό που συναντάμε στο S11 και S11e. Αυτό το bump περιλαμβάνει πέντε κάμερες και δυο μικρούς αισθητήρες, με την κύρια κάμερα να είναι των 108MP με 5x optical zoom. Σύμφωνα με τον Ice Universe, τα renders αυτά δεν είναι πλήρως ακριβή και το πραγματικό design είναι πολύ πιο όμορφο από αυτά.

Η πηγή αναφέρει ότι το galaxy S11+ θα έχει πάχος 8mm και θα διαθέτει μια οθόνη 6.9 ιντσών με σαρωτή αποτυπωμάτων κάτω από αυτή. Δεν έχουμε τα ακριβή specs προς το παρόν, αλλά στο εσωτερικό του θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Exynos 9830.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.