Μια από τις καλύτερες φωνές παγκοσμίως τιμάει η Rovio, και δεν είναι άλλος από τον απίστευτο Freddie Mercury (Farrokh Bulsara το κανονικό του). Η Rovio έφτιαξε ένα βίντεο στο οποίο μετατρέπει τον Freddie σε Angry Bird που τραγουδάει το “Bicycle Race” των Queen που ήταν τραγουδιστής ο Freddie. To βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα την παραμονή των γενεθλίων του Mr. Bad Guy ( Γεννήθηκε 5 Σεπτεμβρίου 1946) για να τιμηθεί η γέννηση αυτού του τιτανοτεράστιου καλλιτέχνη (Ναι καλά καταλάβατε είμαι Fan της μουσικής του).

To βίντεο φτιάχτηκε σε συνεργασία με το Mercury Phoenix Trust και το νεοεμπνευσμένο Freddie For A Day. Σκοπός του βίντεο είναι να μαζευτούν χρήματα για τον αγώνα κατά του AIDS, μια ασθένεια που θύμα είχε τον ίδιο τον Freddie Mercury.

Απολαύστε το βίντεο και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι…. We miss you Freddie, Rest in Peace.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.