Μέχρι στιγμής οι φήμες για το Samsung Galaxy Note 5 είναι αρκετές και δείχνουν προς υιοθέτηση του σχεδιασμού που είδαμε στο Galaxy S6 και το Galaxy S6 Edge. Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα κοιτάμε προς μεταλλική, unibody κατασκευή, χωρίς αφαιρούμενη μπαταρία. Η πλήρως μεταλλική κατασκευή θα είναι μια μεγάλη αλλαγή σε σχέση με τους προκάτοχούς του, που είτε ήταν πλαστικά, είτε είχαν πλαστικά μέρη.

Μέχρι σήμερα έχουμε μια πολύ γενική γνώση για την συσκευή, με τις περισσότερες πληροφορίες να είναι σχετικά με το μέγεθός της συσκευής. Άλλωστε οι περισσότερες διαρροές έχουν να κάνουν με θήκες και όχι με την πραγματική συσκευή.

Σήμερα έχουμε ένα 3D Render από τον Andrea Sanso, που έχει αποδειχθεί πολύ καλός στο να προβλέπει την εμφάνιση συσκευών, πατώντας πάνω στις φήμες και τις διαρροές.


 

Εκτός από τα concept renders όμως, έκαναν και την εμφάνισή τους σχέδια από το CAD, που φαίνεται να ακολουθούν και αυτά τον σχεδιασμό του Galaxy S6 και του Galaxy S6 Edge. Οι φήμες που θέλουν κάτι τέτοιο να είναι πραγματικότητα, αυξάνονται τελευταία, ανεβάζοντας τις πιθανότητες για επαλήθευση.


Πηγή (1) , (2) | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ