Περιμένουμε από την Samsung να ανακοινώσει το Galaxy Note 5, τον Σεπτέμβριο στην IFA 2015 και ήδη έχουν αρχίσει οι διαρροές σχετικά με την συσκευή.Η συσκευή ενδέχεται να είναι μεγαλύτερη από το Galaxy Note 4, με οθόνη 5.9 ίντσες, ανάλυσης Quad HD.

Alleged-Galaxy-Note-5-renders-and-cases (1)

Τις τελευταίες μέρες έχουμε δει αρκετές θήκες για το Galaxy Note 5 και σήμερα έρχεται άλλη μια θήκη, με διάφανο στυλ. Μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την αυθεντικότητα των θηκών.

Η θήκη έχει μια μεγάλη τρύπα στο πίσω μέρος, πιθανότατα για την κάμερα και το LED Flash και τον αισθητήρα δακτυλικών παλμών. Στο κάτω μέρος βλέπουμε εγκοπές για τα ηχεία, το 3.5mm jack για τα ακουστικά και φυσικά για το S-Pen. Το Power Button φαίνεται πως θα είναι στην δεξιά πλευρά της συσκευής, όπως και στο Galaxy Note 4.

Η συσκευή, σύμφωνα με την πηγή της διαρροής, θα έχει πάχος 7.9mm, λεπτότερο σε σχέση με τα 8,5mm του προκάτοχού του. Στην μία από τις θήκες βλέπουμε και render από την συσκευή, αλλά δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως αυτό θα είναι το Galaxy Note 5.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ