Η έκτη beta του iOS 14.5 μόλις κυκλοφόρησε και φέρνει διάφορες αλλαγές και διορθώσεις σφαλμάτων. Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές αφορούν τη Siri που απέκτησε νέες φωνές και νέες ρυθμίσεις.

Η ψηφιακή βοηθός – ή μήπως να πούμε ο ψηφιακός βοηθός – της Apple έχει πλέον νέες φωνές που μιλούν την αγγλική γλώσσα και μία νέα ρύθμιση που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν την κλασική γυναικεία φωνή της Siri.

Οι φωνές αποτελούνται από ένα σύνολο ηχογραφήσεων που χρησιμοποιεί η Neural Engine της Apple για να κάνει τις φωνές να ακούγονται πιο φυσιολογικές με φράσεις που δημιουργούνται εν κινήσει.

Μετά την εγκατάσταση του iOS 14.5 οι χρήστες θα βρουν στο “Siri & Search” των ρυθμίσεων την αναβαθμισμένη επιλογή “Siri Voice” στην οποία το “Accent” έχει αντικατασταθεί από το “Variety” που περιέχει τέσσερις “αμερικανικές φωνητικές επιλογές αντί για το παλιό “Gender”.

Για να αλλάξεις τη φωνή της / του Siri θα μπαίνεις στις ρυθμίσεις, θα πηγαίνεις στο “Siri & Search”, θα επιλέγεις ως γλώσσα τα “English (United States)”, και μετά από το “Siri Voice” θα διαλέγεις τη φωνή που σου αρέσει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.