Δεν πρόλαβαν να παρουσιαστούν τα Samsung Galaxy S22 και τα πρώτα προβλήματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες είχαμε τις πρώτες αναφορές για προβλήματα στην οθόνη και σήμερα ένα νέο δημοσίευμα αφορά την φόρτιση των εν λόγω συσκευών.

Τόσο τα S22+ και S22 Ultra διαφημίζουν υποστήριξη για 45W φόρτιση και η Samsung αναφέρει ότι για καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένας 45w φορτιστής για το Ultra και το S22+ και ένας 25W για τα S22. Ωστόσο, όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα gsmarena.com, ο 45w δεν κάνει καμιά διαφορά όσον αφορά τους χρόνους φόρτισης. Ή πιο συγκεκριμένα, είναι αμελητέα.

Οι δοκιμές εξέτασαν τις επιδόσεις της φόρτισης τόσο με τα S22+ όσο και με τα S22 Ultra με τρεις φορτιστές. Έναν Samsung 25W, έναν Samsung 45w και έναν 65W USB-PD. Δοκιμάζοντας τους εν λόγω συνδυασμούς σε setups που εξέταζαν το χρονικό διάστημα που απαιτούνταν να φορτίσουν πλήρως οι συσκευές καθώς και πόσο μπορούν να φορτίσουν σε χρονικό διάστημα 30 λεπτών, τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμεναν σε καμιά περίπτωση. Μια διαφορά, μόλις 5% μεταξύ των καλύτερων και των χειρότερων ως προς τις επιδόσεις φορτιστών στις δοκιμές γρήγορης φόρτισης και μια διαφορά μόλις 5 λεπτών στο να φθάσουν την πλήρη φόρτιση.

Αρχίσαμε! Η ειδοποίηση στα Windows 11 για μη συμβατά PCs (screenshots)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.