Η Microsoft, σύμφωνα με την ιστοσελίδα theverge.com,  πειραματίζεται επί του παρόντος με δύο νέες μεθόδους για να προειδοποιεί τους χρήστες των Windows 11 ότι έχουν εγκαταστήσει το λειτουργικό σύστημα σε μη υποστηριζόμενο υλικό. Στα τελευταία δοκιμαστικά builds των Windows 11, ένα νέο watermark έχει εμφανιστεί στην επιφάνεια εργασίας και παράλληλα μια παρόμοια προειδοποίηση στην landing page της σελίδας ρυθμίσεων.

ειδοποίηση στα Windows 11

 

Εάν η δοκιμαστική αυτή build τρέχει σε μη υποστηριζόμενο υλικό, το watermark της επιφάνειας εργασίας αναφέρει ότι οι απαιτήσεις συστήματος δεν πληρούνται  και εμφανίζεται μαζί με το build number που σίγουρα θα έχετε συναντήσει στις evaluation εκδόσεις των Windows.  Σε κάθε περίπτωση αποτελεί σαφή ένδειξη ότι η Microsoft θέλει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται τα Windows 11 σε μη υποστηριζόμενο υλικό.

Η ειδοποίηση είναι παρόμοια με εκείνη που εμφανίζεται όταν τα Windows δεν είναι ενεργοποιημένα και περιορίζει συγκεκριμένες ρυθμίσεις, όπως την ενεργοποίηση του dark mode, ρυθμίσεις εξατομίκευσης κ.α μέχρι την ενεργοποίηση.

Οι επιλογές με όλες αυτές τις συσκευές που δεν μπορούν να πάρουν Windows 11

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.