Η Samsung, όπως είναι λογικό, χρησιμοποιεί πάντα στα flagships της σειράς S – ίσως, τις καλύτερες οθόνες στον κόσμο, και τα Galaxy S22 δεν αποτελούν εξαίρεση. Το θέμα είναι ότι κάτοχοι του κορυφαίου Samsung Galaxy S22 Ultra αντιμετωπίζουν ένα περίεργο πρόβλημα με την 1.750nits οθόνη του.

Κάποιοι κάτοχοι του S22 Ultra αναφέρουν ότι βλέπουν μία pixellated πλατιά λωρίδα στην οθόνη η οποία καταλαμβάνει σεβαστό χώρο από την αριστερή μεριά έως τη δεξιά μεριά του flagship smartphone. Οι εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν ότι η λωρίδα εμφανίζεται σε όλες τις περιπτώσεις στο σημείο των πλευρικών κουμπιών.

Θα μπορούσε να είναι πρόβλημα στο software, αλλά η εταιρεία δεν έχει αναφερθεί ακόμη στο θέμα, ώστε να γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Το ότι εμφανίζεται σε συγκεκριμένο φάσμα της οθόνης δημιουργεί ερωτήματα ακόμα και για το hardware. Επιπλέον, το πρόβλημα φαίνεται να το έχουν τα Exynos 2200 Samsung Galaxy S22 Ultra.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.