Στις 29 Ιουνίου ενεργοποιήσαμε ένα καινούργιο αριθμό What’s UP και τον μετατρέψαμε σε Cosmote Neo στο πρόγραμμα με τα 16 ευρώ, δίνοντάς μας απεριόριστα GB εντελώς δωρεάν για 2 μήνες λόγω της προσφοράς που τρέχει αυτή τη περίοδο, με την προϋπόθεση το πρόγραμμα που επιλέξαμε να εξοφλείται κανονικά.

Τέλος στο αφορολόγητο για αγορές από Shein, AliExpress και Temu: Αυτές είναι όλες οι αλλαγές

Μην έχοντας λοιπόν δοκιμάσει ποτέ μέχρι σήμερα με τα ίδια μας τα χέρια το Cosmote Neo για το αν έχει όριο ή όχι βάλαμε το laptop μας να κατεβάζει, πετυχαίνοντας να καταναλώσουμε 500GB σε 5 ημέρες από τις 29 Ιουνίου που ενεργοποιήθηκε, ενώ να σημειωθεί μέσω αυτού δουλεύει και Cosmote TV.

Και όμως δεν συνέβη απολύτως τίποτα, κανένας απολύτως περιορισμός ταχύτητας, κανένας απολύτως περιορισμός όγκου, όπως ισχύει και στο flagship προϊόν της Cosmote το Cosmote Gigamax Unlimited.

Να τι συμβαίνει όταν πατάς το πλήκτρο δεν είμαι ρομπότ!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή το Cosmote Gigamax Unlimited είναι πιο ακριβό από το Cosmote Neo και έχει και συμβόλαιο. Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα κοστίζει 41 ευρώ, χωρίς Cosmote One τη στιγμή που το Cosmote Neo με τα απεριόριστα GB έχει 33 ευρώ το μήνα, αν και προς το παρόν οι ίδιες παροχές είναι διαθέσιμες και με 16 ευρώ το μήνα με τον τρόπο που περιγράψαμε στο εν λόγω άρθρο. 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγώ με cosmote neo δοκιμασμένο για ένα μήνα απεριόριστα λεπτά και data έβλεπα μια χαρά και επί μέρες ολόκληρες που έβλεπα δεν είχα πρόβλημαεβλεπα εννοώ νετφλιξ γιου τιουμπι αμαζον συνεχόμενα επί μέρες.εκει που κολλάει λίγο είναι τις Κυριακές το απογευμα αλλά κι αυτό για λίγο .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.