Αν είσαι συνδρομητής Cosmote και ψάχνεις μια άλλη λύση χωρίς να έχεις δεσμεύσεις συμβολαίου τότε θα πρέπει να κοιτάξεις προς τη μεριά του Cosmote Neo. Έχει πακέτα από 16 ευρώ που προσφέρουν απεριόριστα λεπτά ομιλίας, SMS και 14GB internet αν πληρώνεις με Payzy και φθάνει μέχρι τα απεριόριστα GB με 33 ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αν μετατρέψεις το πακέτο σου από What’s Up σε Cosmote Neo μην πας αμέσως στο πρόγραμμα των 33 ευρώ με τα Unlimited GB, αλλά επέλεξε το πρόγραμμα με τα 16GB που σου δίνει 7GB internet απεριόριστα λεπτά και SMS και μετά από 1 με 2 ημέρες η Cosmote θα σου ενεργοποιήσει την προσφορά των απεριόριστων GB για 2 μήνες.

Γιατί λείπουν 10 μέρες από τον Οκτώβριο του 1582 στο τηλέφωνό σας;

Ομιλία καλύπτεσαι από το πρόγραμμα των 16 ευρώ, ενώ από την προσφορά των 2 μηνών παίρνεις Unlimited GB δωρεάν έχοντας έτσι για 2 μήνες απεριόριστα όλα με μόλις 16 ευρώ χωρίς συμβόλαιο. Μετά είτε παραμένεις στο Cosmote Neo με τα 7GB με 16 ευρώ είτε αναβαθμίζεις στα 33 ευρώ με Unlimited GB ή πας πίσω σε What’s UP, ή τέλος πας Starlink

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.