Λίγο μετά το μπάνιο που έκανε μια Γιαπωνέζα ηθοποιός στο iPhone της, η οποία δάνειζε τη φωνή της σε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, οι fans της μας υπενθυμίζουν ότι το iPhone δεν είναι τόσο waterproof όσο πιστεύουμε.  Πιο συγκεκριμένα, η Moeka Koizumi έκανε to λάθος να πάρει το iPhone της στο μπάνιο μαζί της για να το καθαρίσει. Φυσικά, το internet δεν της την χάρισε και γίνεται meme.

Όταν η ίδια ρώτησε στο Twitter πως μπορεί να επιδιορθώσει την κάμερα καθώς έβγαζε θολές φωτογραφίες και παραδέχτηκε ότι το πήρε κυριολεκτικά στο μπάνιο, η Koizumi κατέληξε να γίνει viral και φυσικά meme. Πολλοί fans της έσπευσαν αμέσως να δημιουργήσουν τους χαρακτήρες στους οποίους δάνειζε τη φωνή της να κάνουν μπάνιο τα iPhones.

Η υπόθεση έλαβε χώρα το 2021, ωστόσο πάλι τώρα ήρθε στο προσκήνιο με το iPhone Shower να τρεντάρει στην Ιαπωνία και να βρίσκεται στη 13η θέση παγκοσμίως. Τα iPhone 13 και iPhone 13 έχουν IP68 ratings που επιτρέπουν την βύθισή τους ως και έξι μέτρα κάτω από το νερό για 30 λεπτά, ωστόσο οι υδρατμοί μπορούν να εισέλθουν στο εσωτερικό του, ειδικά αν έχει υπάρξει κακομεταχείριση στο παρελθόν.

Youtube Smart Downloads: Αυτό είναι το νέο χαρακτηριστικό στο Android (Ευρώπη)

Εγκατάσταση Android ενημερώσεων σε Xiaomi, Mi, Redmi και POCO smartphones

Κάνε μια εκκαθάριση του δίσκου μετά την ενημέρωση των Windows!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.